Poengdeling mot Åsane

Åsane tok ledelsen, men Brann utlignet like etterpå. Det endte 1–1 i årets første hjemmekamp.

Innledningsvis var banespillet relativt jevnspilt. Brann vant et par cornere, men Åsane ryddet godt unna i egen boks. Aune Heggebø avsluttet på hodet, og Mathias Rasmussen prøvde seg på volley fra 16 meter. Begge avslutningene ble reddet.

Ingen av lagene klarte å skape nok til å score før hvilen, og det var målløst til pause.

Åsane tok ledelse på et langskudd fra Didrik Fredriksen fem minutter ut i andre omgang. Men Brann svarte etter drøye to minutter. Bård Finne sitt frispark fra hjørnet av 16-meteren gikk rett i mål, eller via Sivert Heltne Nilsen. Umulig å si! TV kjørte super-slow i flere runder, og konkluderte med at Heltne Nilsen var borti og blir kreditert scoringen.

Etter utligningen foregikk det meste av spillet på Åsanes banehalvdel, og Brann skapte flere sjanser til å score. Likevel endte det med poengdeling.

Neste kamp er borte mot Skeid, tirsdag 19. april. Lørdag 23. april klokken 20.00 kommer Sogndal til Stadion, og billetter er i salg allerede.

Brann–Åsane 1–1 (0–0)

0–1: Didrik Fredriksen (50.)
1–1: Sivert Heltne Nilsen (53.)

OBOS-ligaen. Runde 2. Tilskuere: 11.666. Dommer: Svein Tore Sinnes. Flekkefjord FK. Gult kort: Frederik Børsting, Brann. Ryan Doghman, Sindre Austevoll, Åsane

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard, Ruben Kristiansen – Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Niklas Jensen Wassberg fra 80.) – Bård Finne (Ole Didrik Blomberg fra 80.), Aune Heggebø (Vegard Leikvoll Moberg fra 68.), Frederik Børsting (Niklas Castro fra 63.).