Poengdeling i toppkampen på Stadion

Branns seiersrekke er brutt etter 1–1 i toppkampen på Stadion, men luken ned fra tabelltoppen er lik som den var før kampstart.

I åpningen av kampen var det Brann som hadde ballen mest, men Stabæk skapte den første store sjansen. Oliver Edvartsen tråklet seg gjennom og fikk avslutte, men Mathias Dyngeland avverget.

Etter et kvarter av kampen var Brann nære på etter en corner, men Stabæks keeper holdt ballen i fast grep.

Resten av omgangen var jevnspilt, men Brann hadde ballen mest. Stabæk var farlige på overganger. Like før pause tråklet Gift Emmanuel Orban seg gjennom og sørget for at Stabæk ledet til 1–0 til pause.

Brann gjorde tre bytter i pausen, og omgangen startet likt som den første. Brann hadde ballen mest, men Stabæk la seg lavt og gjorde det vanskelig å trenge gjennom.

Til slutt slo forsvarsmuren sprekker og Bård Finne tråklet seg gjennom og banket ballen i mål til 1–1. Brann presset på mot slutten, men det endte med poengdeling.

Neste kamp er borte mot Raufoss, og bortebilletter kjøpes her. Bataljonen har satt opp buss fra Bergen. Neste hjemmekamp er mandag 25. juli klokken 18.00 mot Kongsvinger og man kan kjøpe billetter allerede nå.

Brann–Stabæk 1–1 (0–1)

0–1: Gift Emmanuel Orban (44.)
1–1: Bård Finne (79.)

OBOS-ligaen runde 14. Brann Stadion. Tilskuere: 10.066. Dommer: Eivind Bodding, Haga. Gult kort: David Møller Wolfe, Sivert Heltne Nilsen, Andreas Skovgard, Brann. Gift Emmanuel Orban, Stabæk..

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Felix Horn Myhre, Fredrik Pallesen Knudsen (David Møller Wolfe fra 46.), Andreas Skovgaard, Ruben Kristiansen - Mathias Rasmussen (Svenn Crone fra 71.), Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Kasper Skaanes fra 46.) - Ole Didrik Blomberg (Bård Finne fra 46.), Aune Heggebø (Frederik Børsting fra 64.), Niklas Castro.