Poengdeling i tett oppgjør

Det så stygt ut etter at Stabæk tok ledelsen tidlig i 2. omgang. Kristoffer Barmen reddet poenget med et hodestøt kvarteret før slutt.

Klikk i videovinduet over for å se sammendraget fra kampen.

Det skulle bli kapteinen som tok ansvaret da det så dystert ut. I det 76. minutt fikk Brann hjørnespark fra høyresiden. Gilli Rolantsson slo inn, Petter Strand flikket ballen inn foran mål. Der stod Barmen på riktig plass, og stanget inn en fortjent utligning. 1-1! Brann hadde ballen mest, og skapte flere farligheter, men Stabæk var ikke ufarlige på kontringene.

God start på kampen

Det var også hjemmelaget som startet kampen best. Allerede i det 6. minutt kom Fredrik Haugen til en brukbar sjanse på frispark like utenfor sekstemeterstreken. Stabæks keeper Marcus Sandberg slo ballen ut til corner.

Tretten minutter senere kom Haugen til en kjempesjanse da han fyrte av fra 20 meter. Ballen smalt i tverligger og ut i feltet. Returen satte samme mann over mål. Nå var Brann i siget.

Utover i omgangen skulle Stabæk komme til flere småfarligheter. Omgangen ebbet imidlertid ut i 0-0. Greit resultat utifra spillet, selv om Brann hadde den desidert største sjansen.

Baklengs like etter pause

Som i første omgangen gikk Brann ut i hundre fra garderoben etter pause. Det var imidlertid bortelaget som skulle ta ledelsen. Oliver Edvardsen gled gjennom Brann-forsvaret etter 51 minutter spilt. Alene mot Håkon Opdal gjorde han ingen feil. 1-0 til Stabæk.

Etter baklengsmålet fulgte en dårlig periode for Brann. Stabæk la seg lavt og satset på overgangene. Brann stanget og stanget, men slet med å komme til klare sjanser.

Barmen reddet poenget

Så fikk Brann endelig utteling i det 75. minutt ved Barmen. Da fikk Brann blod på tann, og var nær seiersmålet flere ganger. Det ble imidlertid ikke flere scoringer. Kampen endte 1-1.

FAKTA

Brann - Stabæk 1-1 (0-0)

0-1: Oliver Edvardsen (51.)
1-1: Kristoffer Barmen (75.)

22. serierunde. Eliteserien. Brann Stadion. 600 tilskuere. Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, IL Valder.Gult kort: Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen, Brann. Emil Bohinen, Stabæk.

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Jon-Helge Tveita, Ole Martin Kolskogen, Jon Gudni Fjoluson, Thomas Grøgaard - Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Petter Strand - Mathias Rasmussen (Robert Taylor fra 63,), Daouda Bamba, Sander Svendsen (Gilli Rolantsson fra 63.)

Stabæk (4-3-3): Marcus Sandberg - Sturla Ottesen, Gustav Valsvik, Yaw Ihle Amankwah, Emil Jonasssen (Nicolas Pignatel Jenssen fra 74.)- Kaloyan Kostadinov (Luc Kassi fra 86.), Emil Bohinen, Samuel Skytte - Darren Maatsen (Kosuke Kinoshita fra 65.), Marus Antonsson, Oliver Edvardsen (Kornelius Normann Hansen fra 74.)