Poengdeling i Skien

Brann ledet to ganger, og havnet under mot Odd, men det endte med 3-3 og poengdeling.

Se hele sammendraget fra kampen i videovinduet over.

Brann fikk en drømmestart på kampen. Etter å ha hatt ballen mest i åpningsminuttene og skaffet et par hjørnespark, kom scoringen etter en kontring. Bård Finne førte fremover, og slo perfekt til Mathias Rasmussen som på overlappen. Han slo direkte inn foran mål til Robert Taylor som enkelt kunne skli inn 1-0.

Men bare fem minutter senere var lagene like langt. Sander Svendsen satte ballen helt oppe i krysset med utsiden av foten.

Og nok en gang skulle det bare ta fem minutter før det ble scoring. Finne fant Fredrik Pallesen Knudsen på corner, og midtstopperen stanget inn 2-1 etter 17 minutter.

Den stillingen sto seg til like før pause. Da var Sander Svendsen frempå igjen og utlignet til 2-2.

Syv minutter ut i andre omgang tok Odd ledelsen 3-2, etter et langskudd fra Solomon Owusu.

Men det siste målet i kampen var ikke scoret. Etter en drøy time fant Petter Strand Aune Heggebø i feltet. Spissen var råsterk og fikk headet inn 3-3. Resultatet stod seg kampen ut.

Neste kamp er mot Viking, torsdag 28. oktober klokken 18.00. Billetter finner du her.

Odd – Brann 3-3 (2-2)

Eliteserien, runde 23. Skagerak arena. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar SK. Gult kort: Fredrik Pallesen Knudsen, Brann.

0-1: Robert Taylor (7.)
1-1: Sander Svendsen (12.)
1-2: Fredrik Pallesen Knudsen (17.)
2-2: Svendsen (45.)
3-2: Solomon Owusu (52.)
3-3: Aune Heggebø (63.)

Brann (4-3-3): Lennart Grill – Felix Horn Myhre, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen – Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Petter Strand – Bård Finne (Kasper Skaanes fra 64.), Aune Heggebø, Robert Taylor (Moonga Simba fra 64.).