BB240428ZX005

Poeng på bortebane med ti mann

Oppgjøret mellom Brann og KFUM endte målløst og Brann er fortsatt ubeseiret på bortebane i år. Brann spilte over én time av kampen med ti mann etter en utvisning i første omgang.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

Tidenes første Eliteserie-kamp på Ekeberg startet jevnt uten de store sjansene til noen av lagene. Etter 27 minutter prøvde Bård Finne å avslutte, men en utrustende keeper ble truffet i hodet. Etter en VAR-sjekk ble Finne utvist og Brann måtte spille den siste drøye timen i undertall.

Alt i alt var det en første omgang der ingen av lagene skapte nok sjanser til å score, og dermed var det målløst midtveis.

I andre omgang fortsatte det å være jevnspilt på Ekeberg. Etter 69 minutter satte innbytter Magnus Warming i mål bak KFUMs keeper, men det ble avvinket for offside.

Det endte målløst og Brann tok med seg nok et poeng fra bortebane.

Brann spiller ny bortekamp allerede onsdag, da er Levanger motstander i tredje runde i NM. På lørdag er det ny Eliteserie-kamp på Stadion, og det er allerede utsolgt til kampen mot Rosenborg.

KFUM–Brann 0–0 (0–0)

Eliteserien, runde 5. KFUM-Arena. Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL.  Tilskuere: 3298. Rødt kort: Bård Finne, Brann. Gult kort: Robin Rasch, Momodou Njie, Simen Hestnes, KFUM. Svenn Crone, Japhet Sery Larsen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen –  Emil Kornvig, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Sander Kartum fra 63.) – Ole Didrik Blomberg (Magnus Warming fra 63.), Bård Finne, Niklas Castro (Aune Heggebø fra 63.).