Poeng i Stavanger etter intens kamp

Brann kom under mot Viking i Stavanger, men fikk med seg ett poeng hjem til Bergen etter en sterk andre omgang.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

Foran et utsolgt stadion i Stavanger, med over 1500 tilreisende fra Bergen, var det en jevn og intens start på kampen. Brann hadde blant annet et skudd i tverrligger før kvarteret var passert.

Men det var Viking som tok ledelsen etter 22 minutter. Et innlegg fant hodet til Lars-Jørgen Salvesen, som headet inn kampens første scoring.

Etter scoringen til Viking var det en jevn og intens kamp frem til pause, der begge lag kunne scoret mer. Men stenger eller gode redninger gjorde at Vikings mål ble det eneste i den første omgangen.

Etter hvilen presset Brann Viking lavt i banen fra start og vant ballen høyt ved flere anledninger. Det skapte flere store sjanser, og etter 69 minutter satt utligningen. Et innlegg skapte totalt kaos i feltet til Viking, og hjemmelagets keeper slo ballen unna. Den havna i beina på Ole Didrik Blomberg som banket ballen i mål.

Ti minutter før slutt scoret Brann sitt andre for dagen, men etter en VAR-sjekk ble det annullert for offside.

Flere mål ble det ikke, og lagene fikk ett poeng hver.

I uken som kommer venter to hjemmekamper i Eliteserien på Stadion. Onsdag klokken 18.00 venter HamKam, og søndag klokken 17.00 står Odd for tur. Billetter til begge kampene finner man her.

Viking–Brann 1–1 (1–0)

1–0: Lars-Jørgen Salvesen (22.)
1–1: Ole Didrik Blomberg (69.)

Eliteserien, runde 3. SR-Bank Arena. Dommer: Tore Hansen, Feda IL.  Tilskuere: 15.900. Gult kort: Joe Bell, Sondre Langås, Viking. Emil Kornvig, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen –  Emil Kornvig, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Sander Kartum fra 43.) – Ole Didrik Blomberg, Bård Finne, Magnus Warming (Ulrik Mathisen fra 71.).