Planter flagg for Bataljonen Ung

Vi planter et flagg for stemningen og for våre unge supportere som gleder seg til å gå på Stadion igjen.

Annonse:

Bataljonen ønsker å sette litt ekstra pris på medlemmene i supporterklubben for de minste, Bataljonen Ung, og gikk derfor til innkjøp av flagg som plantes på Stadion.

- I og med at vi ikke får lov gå på kamp på søndag så syns vi det er gøy å sette opp et flagg for alle som har partoutkort på Bataljonen Ung-feltet. Da føler de at de er litt tilstedet, og kan se på TV at der er plassen min og jeg er med på kampen. Så vi planter et flagg for stemningen og for våre unge supportere som gleder seg minst like mye som oss voksne til å få gå på Stadion igjen, Sier Roger Lillebøe-Hansen til Brann.no.

Bataljonen Ung er en felles satsing mellom Brann og supporterklubben Bataljonen. Målet er å etablere en supportergruppe som den yngre generasjonen synes det er moro å være en del av. Før sesongen 2020 ble feltet flyttet fra BOB-tribunen over til Frydenbø for å sikre nærhet til de syngende supportere på Store Stå.

- Vi har nå 70 entutiastiske unge supportere på feltet, men har plass til flere, oppfordrer Lillebøe-Hansen og fortsetter:

- En av de viktigste grunnene til at vi flyttet Bataljonen Ung til Frydenbø var for å sikre nærhet til foreldrene som står på Frydenbø og ikke minst la de bli en større del av stemningen på Stadion. Vi har egne verter som følger med og med foreldrene rett i nærheten er dette et trygt område for våre minste. Som en dag flytter opp til Store Stå.

Nå er det bare å glede seg til årets første hjemmekamp på Stadion mot Viking på søndag klokken 20.30. Selv om det kun er tillatt med 200 tilskuere vil det være 70 flagg som flagrer i vinden til ære for Bataljonen Ung.

 

Annonse fra Eliteserien: