Pedersen har signert for Brann

Thore Pedersen (26) signerte fredag under for Brann, på en avtale som gjelder ut 2024.

Annonse:

– Brann er en storklubb med lang historie og lidenskapelige supportere. Jeg har allerede merket at det er et enormt trøkk rundt klubben, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Pedersen. 

26-åringen kommer til Brann som bosmanspiller, etter at kontrakten hans med Haugesund gikk ut forrige sesong. Gjennom sine sesonger for de hvite og blå har han spilt godt over 100 kamper i Eliteserien. 

Anvendelig

Pedersen ser på seg selv som høyreback, men kan bekle flere posisjoner. Han har også spilt venstreback, kant og midtbane. 

– Jeg er energisk og spiller med mye vilje og løpskraft. Jeg er god til å holde på ballen, og en god kombinasjonsspiller, sier han.

De siste sesongene har han spilt for Haugesund, og har spilt både på Stadion og i Haugesund foran Branns supportere.

– Kampene mot Brann har vært de kjekkeste gjennom sesongen, så jeg ser frem til å nå representere Brann i de kampene. 

Og Brann møter Haugesund både 12. mars i cupen, og i serieåpningen i april.

– Det blir spesielt, men jeg er ekstra motivert før de kampene og skal gi alt. Ellers får jeg høre det fra mine tidligere lagkamerater, humrer han. 

Drøye 24 timer i Bergen

Pedersen kom til Bergen fredag morgen, gjennomførte medisinsk sjekk og skrev under kontrakten. Allerede lørdag ettermiddag setter han seg på flyet sammen med sine nye lagkamerater til Marbella. 

– Det blir fint å reise ned til varmere strøk. Og så er det bra for meg som kommer inn som ny nå, for man blir ekstra godt kjent på treningsleir. Jeg gleder meg, sier Pedersen. 

Sportslig leder, Jimmi Nagel Jacobsen, sier følgende om signeringer: 

– Thore har masse Eliteserie-erfaring, og er en spiller med bra intensitet og mentalitet. Han er anvendelig og kan bekle flere roller, så vi er veldig fornøyd med å ha fått han inn i troppen, sier Jacobsen. 

jimmi x thore.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: