Passert 7000 solgte partoutkort

Det er med stor glede vi ser at tallet på antall solgte partoutkort har passert 7000.

Annonse:

Ved årsskiftet var salgstallet 4571. Så var det solgt 6270 ved rapporteringen i forbindelse med årsmøtet og 25. mars var tallet 6700, som altså er over totalen på 6640 for hele 2018-sesongen.

Så passerte vi 7000-tallet denne uken. 

Det er mulig å kjøpe partoutkort helt frem til 16. mai, så tallet kan bli høyere.

Den siste tiden har maipakken vært det som intresserer mest. Det er på fredag formiddag solgt over 500 pakker som inkluderer billett til 16. mai og søndagens oppgjør mot Ranheim klokken 18.00 på Stadion.

- Vi gleder oss stort over publikumsinteressen. Vi må sannsynligvis tilbake til 2012 for å finne et år med bedre salg av partoutkort enn i år, sier kommersiell leder Camilla Schutz.

- Interessen for billetter til 16. mai har alltid vært stor, og i fjor forsvant enkeltbillettene på under ett døgn. For å ikke risikere å ikke få billett velger mange å sikre seg plass ved å ta en ekstra kamp på Stadion. Det er enormt gledelig, fortsetter hun.

Enklere å kjøpe partoutkort

Digitaliseringen av billettkjøp har hatt positiv innvirkning. I løpet av én sesong økte den digitale andelen av billettsalget fra 25- til 75 prosent.

Den sportslige kvaliteten på Brann-laget, altså resultatene, vil alltid være av betydning for salget av partoutkort, og det er sportslig optimisme nå.

Så er det åpenbart at satsingen på spesialpriser til barn har vært en driver, og at den nye Fjordkraft-tribunen som gir publikum en enda bedre stadionopplevelse virker positivt inn.

Benytt sjansen i dag

- Undersøkelser vi har gjort viser at stadionopplevelsen er den viktigste faktoren for at folk velger å gå på kamp. Derfor jobber vi hele tiden for å utvikle oss og gjøre Brann-kampene til enda bedre opplevelser. Vi skal ta nye steg i 2019, forteller Schutz.

Brann selger partoutkort frem til 16. mai, så først da vil årets tall være endelige.

Salget av maipakken går veldig bra og vi forventer å selge en god del før søndagens kamp mot Ranheim. Det betyr at gode plasser er solgt som pakker. Men publikum kan kjøpe partoutkort på en plass nå og flytte til en annen ledig plass senere om ønskelig.

Det er enkelt å kjøpe og bruke partoutkort. Alt kan betjenes via mobilen. Du får ditt faste sete på Stadion på alle seriekampene og forkjøpsrett til oppgjør i cupen og europacupen.

Kjøp maipakken

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: