Passert 4000 billetter til landskampen

Bli med når kvinnelandslaget spiller privatlandskamp på Stadion mot England tirsdag 3. september.

Annonse:

Etter et knallsterkt VM-slutspill, men med en sur exit mot England i kvartfinalen, er fotballjentene nå klare for revansj på Brann Stadion. Med i troppen er det intet mindre enn fire bergensere, med Maren Mjelde, Vilde Bøe Risa, Amalie Eikeland og Kristine Minde.

Norge innleder kvalifiseringen til EM England 2021 borte mot Nord-Irland fredag 30. august før de kommer til Brann Stadion. England er direktekvalifisert som arrangørland, og derfor er denne kampen ekstra viktig for deres forberedelser. 

Deler ut 1000 skjerf


Det lønner seg alltid å være tidlig ute - også på landskamp. NFF deler ut Norge-skjerf til de 1000 første som kommer på Stadion på kampdag. Kampen har avspark klokken 18.00 tirsdag 3. september, og dørene åpner én time før kampstart. Vi oppfordrer uansett alle til å komme tidlig så slipper du å stå i kø.

Salget til kampen foregår på Fjordkraft- og SPV-tribunen. Prisen er den samme uavhengig av hvilket tilgjengelig felt du velger å sitte på. For øyeblikket er det solgt 4000 billetter til møtet med England. Bli med og støtt fotballjentene du også!

Enkelt å kjøpe


Partoutkort: Våre partoutkortinnehavere har fått tilsendt en egen lenke som sikrer billetter til kr 50,-

Billettpriser: 100 voksne og 50 barn.

Breddetilbud: Tilbud til lag og foreninger med inntil 20 spillere og 4 ledere kroner 990.- bestilles ved å sende oss en e-post til [email protected].

Kjøp billetter her

Reis kollektivt

Det er ikke anledning til å parkere ved Stadion. På kampdag er alle plasser i bruk. I området rundt Stadion er det soneparkering, så vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport. 
 
Billettboden åpner to timer før kampstart. Velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: