Partnertilbud fra Telia og Eurodent - uke 27

Bli med og støtt våre samarbeidspartnere gjennom den vanskelige tiden.

Annonse:

Telia - gå aldri tom for data!

Med abonnementet Telia X slipper du å tenke på både data og fart. Gå aldri tom for data når du streamer Brann-kampene, med Telia X får du ubegrenset data med ubegrenset fart opp til 100 GB.

Og dersom du samler flere personer på samme regning, så sparer du også penger. 549,- i mnd, og påfølgende 399,- for ytterligere som slenger seg med.

Les mer her: https://www.telia.no/telia-x/
 

teliax_samlerabatt

Eurodent

Eurodent Bergen tilbyr alt fra kontroll og rens til implantater, tannregulering og kroner. Vårt mål er å tilby god tannhelse til en god pris, med høye krav til kvalitet. Vi har åpent helt til klokken 20 i hverdagene, og har åpent på lørdager. 

Undersøkelse med rens og røntgen koster 798 kr, og hos oss får du alltid time på kort varsel!

Eurodent er stolt samarbeidspartner av Brann og ønsker å tilby alle supportere gratis undersøkelse dersom man mangler en eller flere tenner man ønsker å erstatte med implantater. Bestill time her, og oppgi koden "Brann2020" i skjemaet når du bestiller.  

Du finner oss i Strandgaten 6, i etasjen over Svaneapoteket. Du kan også ringe oss på 55 61 20 90 om du har spørsmål! 

Logo med alle klinikkene

I en tid der både lokalt og nasjonalt næringsliv er rammet av konsekvensene av Covid 19-pandemien, ønsker vi å gjøre det lettere for alle våre supportere å støtte Brann sine partnere. Våre partnere bidrar i stor grad til utvikling av klubben, og sammen gjennomfører vi stadig tiltak som også kommer byen vår til gode. Både under sesong, men også ellers. Å støtte våre partnere er også en viktig støtte til Brann i en utfordrende tid.

Gjennom en serie med ukes-tilbud, som vil være gjeldende utover våren/sommeren, vil det dukke opp mange gode supportertilbud. Samtidig sikrer vi også god kjennskap til alle våre partnere, og hva de kan tilby Bergen. For fullstendig liste over alle Brann sine samarbeidspartnere, sjekk ut denne siden.

Annonse fra Eliteserien: