Pangstart høsten med gjengen på Stadion

Ferien er over, skolestarten er her og Brann går inn i den siste tredjedelen av sesongen. Ta med deg laget, klassen eller turngruppen på Stadion mot Ranheim til spesialpris.

Annonse:

Endelig er det tid for å samles igjen, etter flere uker med ferie. Skolen starter opp igjen i disse dager, fritidsaktiviteter som fotball, håndball og turn ruller for fullt etter sommerferien. 

Hva er vel bedre enn å samle hele laget eller gruppen til en felles opplevelse, før høsten virkelig setter inn? (Jada, noen vil hevde at vi gikk rett fra vår til høst, og at sommeren uteble. Men rent kalendermessig er det snart høst). 

Derfor kan du ta med deg hele gjengen, enten det er fotballlaget, quizlaget, de du sover i telt med på heimevernsøvelse eller jentegjengen på Stadion for bare 50kr for barn og 100kr for voksne, for grupper over åtte personer. Send en e-post til [email protected] med antall voksne og barn for å bestille. Vi sender deg en reservasjon i retur som du betaler med kort eller vipps.

Kampen mot Ranheim spilles mandag 29. august klokken 18.00. 

Kamptidspunktet er også en glimrende anledning til å samles etter endt ferie med sine kollegaer til afterwork . Send gjerne e-post til Monica her for spørsmål om restaurantplass.

Annonse fra Obos-ligaen: