Pallesen Knudsen og Heggebø-dobbel sikret ny seier

Fredrik Pallesen Knudsen stanget inn sitt først mål på Stadion noensinne, og Aune Heggebø scoret to da Brann slo Raufoss 3–0.

Som i så mange kamper før i år tok Brann fullstendig kontroll tidlig i kampen. Men de måtte vente drøyt 25 minutter før scoringen kom. En corner ble slått perfekt på hodet til Fredrik Pallesen Knudsen, som stanget inn sitt første scoring på Stadion noensinne!

Brann fortsatte å holde ballen, Raufoss kontret noen ganger med Brann ledet med ett til pause.

Etter hvilen fortsatte Brann å ha ballen mye, men Raufoss forsvarte seg godt. Men etter 80 minutter brøt Brann gjennom. Nok en corner, som denne gangen ble stusset bakover i feltet. Der dukket Aune Heggebø opp og doblet Branns ledelse. Få minutter senere var Heggebø frempå igjen.

Niklas Castro kom nedover kanten, la ballen ut til Heggebø som enkelt kunne sett inn sin andre scoring for kvelden.

Det endte 3–0 og Brann har nå gått 23 obligatoriske kamper uten å tape.

Neste helg spiller Brann borte mot Sogndal, og alle bortebillettene er allerede utsolgt. Neste hjemmekamp er toppkampen mot Ranheim, som spilles mandag 29. august klokken 18.00.

Kampfakta:

Brann–Raufoss 3–0 (1–0)

Mål:
1–0: Fredrik Pallesen Knudsen (26.)
2–0: Aune Heggebø (80.)
3–0: Heggebø (84.)

OBOS-ligaen runde 20. Brann Stadion. Tilskuere: 9454. Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK. Gult kort: Ruben Kristiansen, Mathias Rasmussen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen, David Møller Wolfe (Jonas Torsvik fra 89.) - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Kasper Skaanes fra 57.) - Ole Didrik Blomberg (Frederik Børsting fra 65.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 57.), Niklas Castro (Vegard Leikvoll Moberg 89.).