Fredrik Pallesen Knutsen

Pallesen Knudsen er tilbake!

Fredrik Pallesen Knudsen er tilbake i Brann. Han har signert en avtale ut 2022-sesongen.

Annonse:

– Det er fantastisk å være hjemme igjen. Alle Bergensere har en drøm om å spille for Brann, og det er godt å være tilbake. Jeg er klar for utfordringen i høst, og den skal ende med et positivt utfall, sier Pallesen Knudsen. 

Pallesen Knudsen kom til Brann første gang som 15-åring og fikk debuten på A-laget i 2014. Han fikk totalt 14 kamper for Brann før han gikk på lån til Åsane og senere solgt videre til Haugesund. 

Fått mer rutine

Da Pallesen Knudsen sist var i Brann var han tenåring. Nå har han blitt voksen, og sier det er en stor forskjell på han som spiller nå og da. 

– Jeg reiste fra Brann for å få Eliteserie-erfaring og utvikle meg som spiller. Nå har jeg nesten spilt 100 Eliteserie-kamper og tilegnet meg mye rutine. Jeg vil bidra med min defensive klokskap og jeg skal være en ledertype i garderoben og på banen, sier Pallesen Knudsen. 

Midtstopperen har sin første trening med Brann allerede nå i formiddag, og er klarert for spill med en gang. 

– I Fredrik får vi en rutinert midtstopper som er i en god alder. Han var veldig motivert for å komme tilbake til Brann og hjelpe klubben. Med han får vi tilført mer fysikk i laget, og får mer bredde i troppen, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.  

Neste kamp for Brann er hjemme mot Sandefjord, søndag 15. august klokken 20.00. Billetter finner man her. 

Annonse fra Eliteserien: