«Palle» 2024

Fredrik Pallesen Knudsen (26) har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Brann. Den nye avtalen strekker seg ut 2024.

Annonse:

– Årets sesong har vært en fantastisk reise. Som bergenser er det ingen andre steder jeg vil være enn her i Brann, så jeg er glad for å bli noen år til, sier Pallesen Knudsen, som hadde kontrakt som hadde gått ut ved nyttår, til Brann.no.

I rekordsesongen i årets OBOS-liga har Pallesen Knudsen vært på banen i 26 av 30 seriekamper, og notert seg for tre scoringer. Blant annet sin første scoring noensinne på Stadion.

Maktdemonstrasjon

Pallesen Knudsen hadde sine ungdomsår i Brann, og etter noen år i Haugesund kom han tilbake i fjor sommer. Da var situasjonen i klubben en helt annen, både sportslig og utenomsportslig, enn det som er situasjonen i dag.

Etter nedrykket og varierende resultater i treningskampene før sesongen, fikk Brann virkelig fart på sakene utover våren. Opprykket ble sikret allerede i september.

– Sesongen ble en maktdemonstrasjon. Men vi har jobbet hardt for det. Det er nå jobben virkelig starter og vi skal tilbake på den store scenen i Eliteserien. Det gleder jeg meg til å være med på, og jeg har fortsatt mye å bevise, sier Pallesen Knudsen.

Forholdet til supporterne

Alle som har sett midtstopperen spille for Brann har lagt merke til at få jubler like hemningsløst, være seg for en susende takling eller scoring. Han skryter uhemmet av støtten fra Brann-supporterne gjennom året, og ser frem mot et enda større trøkk i 2023.

– Jeg elsker den kokende stemningen, da er jeg i mitt rette element. Jo større anledningen er, jo gøyere synes jeg det er, sier han.

Og legger til:

– Hver bortekamp i år har vært som en hjemmekamp, det har vært enormt. Bergen er en gryte av entusiasme, og i år har det kommet til mange unge supportere også. Jeg gleder meg veldig til neste år.

Nå tar Brann-spillerne ferie, etter en lang sesong. For sin egen del har Pallesen Knudsen en klar tanke om årene som kommer.

– Jeg vil jobbe hardt for å utvikle meg videre som spiller, og jeg har hatt god utvikling gjennom året. Jeg skal jobbe for å få ut hele potensialet mitt, for man spiller bare fotball én gang. Jeg skal vise Bergen at jeg gir alt, for klubben og byen, avslutter han.

Flere Brann-spillere har signert nye avtaler i vinter. I tillegg til Pallesen Knudsen har også Mathias Rasmussen, Ruben Kristiansen, Mathias Dyngeland og Eirik Holmen Johansen forlenget sine avtaler med Brann. 

– Palle er en spiller som alltid gir 100 prosent for Brann, både på og utenfor banen. Vi er veldig glad for at han skal være en del av Brann også i de kommende årene, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

Annonse fra Eliteserien: