Overtidshelten dagen derpå: – Det gikk i svart

Vegard Leikvoll Moberg scoret sitt første obligatoriske mål for Brann, og ble matchvinner seks minutter på overtid mot Skeid. Dagen derpå husker han knapt noe av hva som skjedde i sekundene etter at ballen gikk i nettet.

Annonse:

– Jeg husker ikke så altfor mye. Det går i svart, og så kom publikum løpende utpå banen. Da klikket det enda mer. Det var en helt fantastisk opplevelse, sier Vegard Leikvoll Moberg til brann.no. 

Brann ledet to ganger mot Skeid tirsdag, men Oslo-laget utlignet begge gangene. Det så ut til å ende med poengdeling, men nesten seks minutter på overtid steg 31-åringen til værs og sendte publikum til himmels. Osingen har drømt om å spille for Brann hele livet, og kunne knapt sett for seg en bedre måte å score sitt første mål på: 

Lørdag kommer Sogndal til Stadion, og avspark er klokken 20.00. Billetter kjøpes her. Og man kan ta Staddabussen t/r til Stadion for 15kr. 

  • Abonner og skru på varsler på Branns YouTube-kanal, for høydepunkter fra herrelaget, damelaget og akademilagene, samt intervjuer og annet videoinnhold fra Brann. 

Her er høydepunktene fra kampen mot Skeid: 

Annonse fra Obos-ligaen: