Overlykkelig etter å ha signert ny langtidskontrakt

Kristoffer Barmen har forlenget sin kontrakt med Brann ut 2025. Den nåværende kontrakten til 27-åringen hadde utløp ved sesongslutt.

Annonse:

– For min del er dette kjempe artig og jeg er overlykkelig. Det var aldri noen tvil om hvor jeg vil spille og være, sier Barmen etter å ha forlenget kontrakten sin.

Barmen kom til Brann helt tilbake i 2003 som 10-åring. Etter å ha gått gradene i akademiet til Brann fikk han A-lagsdebuten i mai 2011 mot Tromsø. Siden den gang har han spilt 236 obligatoriske kamper for Brann, noe som gjør at han bare har ti spillere foran seg på listen over de som har flest kamper for Brann gjennom alle tider. Han har scoret 35 mål.

– For byen, supporterne, drakten, logoen og medspillerne

Barmens kontrakt med Brann gikk egentlig ut ved årsslutt i 2021.

– Vi fikk ny trener i fjor og jeg føler stor tillit ved at han også ønsket meg med videre på dette prosjektet vi har startet. Det er her jeg er motivert for å spille. Andre steder ville jeg spilt for min egen del, men her spiller jeg for byen, supporterne, drakten, logoen og medspillerne, sier Barmen.

Brann-trener Kåre Ingebrigtsen sier dette om kontraktsforlengelsen.

– Barmen er en god fotballspiller og han kan bekle flere roller på banen. Vi er veldig fornøyd med at han blir med videre. Han har også gått gradene i Brann som bergenser, og blitt en viktig brikke på A-laget over mange sesonger. Nå har vi mange unge som skal gå den samme veien, og hans erfaring blir viktig for å hjelpe dem på veien, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen.

Oppgaven opp mot Branns yngste tilskudd er Barmen klar for å ta.

– Som ung spiller i Brann er det lett å ta av når det gå bra, og grave seg helt ned om det går dårlig. Jeg har vært gjennom både opp- og nedturer i løpet av min Brann-karriere, og jeg håper mine erfaringer kan hjelpe de yngste som er på vei opp nå, sier han.

Etter en 2020-sesong med maks 600 på tribunen, er det lysere utsikter for den kommende sesongen. I alle fall utover året. Det ser Barmen spesielt frem til.

– Det er et stort savn etter publikum. Jeg håper på fulle tribuner utover året, for å spille for tilnærmet tomme tribuner flater ut fotballivet. Det er stemningen og trøkket fra tribunen vi lever for, gliser Barmen.

Skaff deg Barmen sin drakt via vår webshop
 

Barmen fra sine første år i Brann. 
Barmen fra sine første år i Brann. 

 

Kontrakten ble signert tirsdag ettermiddag, og det er daglig leder Vibeke Johannesen som har ledet kontraktsforhandligene med Barmen.

– Det har vært god dialog med Kristoffer om avtalen hele veien. Barmen er en ekte Brann-gutt som har vært på Stadion lengre enn de fleste, og han har nyttige erfaringer fra både opp- og nedturer. Vi er veldig fornøyd med at han er med oss videre og ser frem til å følge med at han stiger oppover listen med spillere som har spilt flest kamper for klubben, sier hun.

  • Til media: Barmen er tilgjengelig på telefon fra 12.00 til 12.30, eller etter kampen mot Sandnes Ulf i ettermiddag. 

Annonse fra Eliteserien: