Overgangen til Brann har levd opp til forventningene

Nora Eide Lie tror Avaldsnes skal få det tøft hvis Brann får opp effektiviteten, og hun synes det er fantastisk å oppleve støtten fra Brann-fansen.

Annonse:

Foto: Bildbyrån.

– Det har vært veldig bra. Det var lett å komme inn i spillergruppen, som har tatt godt imot meg og de andre nye. Det er et fint og profesjonelt trener- og støtteapparat. Å flytte til Brann og Bergen har levd opp til alle forventningene, sier Nora Eide Lie etter 4 ½ måned som Brann-spiller.

Nora Eide Lie kom fra Lillestrøm før denne sesongen og signerte for Brann i desember i fjor. På spørsmål om hva som var forventningene, svarer hun:

– Jeg valgte å flytte til Bergen fordi jeg trodde det var det beste for meg, og det har vært et hakk opp sportslig. Treningene har høyere tempo, kvaliteten er god og det er bra trøkk. Det er høy grad av profesjonalitet i trenerteamet, støtteapparatet og spillergruppen.

BB220327BB651.jpg

Nora Eide Lie har landskamper på alle aldersbestemte nivå, men debuten på A-landslaget gjenstår. For de som har fulgt Branns kamper så langt denne sesongen, var det ingen overraskelse og meget fortjent at Nora ble tatt ut i den forrige landslagstroppen.

– Det var veldig gøy å være med i troppen. Jeg hadde selvfølgelig håpet at jeg skulle få muligheten i kamp, men det er bare å stå på videre og vise at jeg er god nok.

Det er ikke mange, i hvert fall ikke i Bergen, som vil protestere sterkt på at midtbaneduoen Lisa Fjeldstad Naalsund og Nora Eide Lie er landets beste.

– Både Lisa og jeg var jo på forrige landslagssamling, så det er jo kanskje noe i det. Det er mye som skal stemme for at vi skal få det til, det handler ikke bare om oss to, men hele laget, men det er veldig gøy å spille sammen med Lisa. Hun er en kjempegod spiller som jeg lærer masse av.

Søndag venter Avaldsnes på Stemmemyren. Får Brann det til å stemme, kan det bli virkelig god underholdning, mener Nora.

– Det er jo ikke noen hemmelighet at vi er favoritter, og som i mange kamper er vår største motstander oss selv. Får vi opp effektiviteten kan det bli veldig gøy.

Heller ikke Nora Eide Lie kommer unna spørsmålet om hvordan hun opplever støtten fra tribunen som Brann-spiller.

– Det har vært sykt gøy. Ikke bare på hjemmebane. men også på bortebane. Det gir ekstra energi. Vi hadde jo håpet på støtte og en følelse av at vi hadde byen i ryggen, men det har overgått forventningene. 

Kampen mot Avaldsnes har avspark klokken 15.00 søndag 15. mai og vises på Direktesport.no. 

Kjøp billetter til Brann - Avaldsnes her

Annonse fra Obos-ligaen: