Overbevisende seier mot Haugesund

Med 3-0 over FK Haugesund 28 dager før seriestart viste Brann-laget at ting er i rute.

Vito Wormgoor scoret det eneste målet før pause i en omgang der Brann dominerte totalt og hadde et voldsomt ballinnehav sammenlignet med eliteserierivalen.

Etter hvilen jevnet det seg ut. Haugesund skulle nok hatt straffe da Ruben Kristiansen traff mannen og ikke ballen i løpsduell med Martin Samuelsen, men  i stedet for 1-1 var det Brann som scoret kampens andre mål også.

Det kom da Azar Karadas raget høyest i feltet tolv minutter før slutt og stanget ballen i nettet.

Deretter avsluttet Gilli Rolantsson et meget godt Brann-angrep med dagens tredje scoring. Gilbert Koomson slo inn fra høyre, og vingen fra Færøyene var der han skulle og slo innlegget presist i nettet.

Nå reiser Brann til Marbella for å møte Rosenborg og Bodø/Glimt.

Seriestart er borte mot Odd 30. mars. Deretter er det stadionåpning mot Strømsgodset søndag 7. april klokken 20.00.

FAKTA

Brann - Haugesund 3-0 (1-0)

Treningskamp. Vestlandshallen. 652 tilskuere. Dommer: Kristoffer Hagenes. Gult kort: Martin Samuelsen, Haugesund.

1-0: Vito Wormgoor (36.)
2-0: Azar Karadas (78.)
3-0: Gilli Rólantsson (82.)

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Vito Wormgoor (Bismar Acosta fra 46.), Jesper Löfgren (Christian Eggen Rismark fra 46.), Ruben Kristiansen - Kristoffer Løkberg, Ruben Yttergård Jenssen , Petter Strand - Gilbert Koomson, Henrik Kjelsrud Johansen (Azar Karadas fra 46.), Gilli Rólantsson.