Over 10.000 solgte til opprykksfesten på mandag: Fyrverkeri, kake, og buekorps

Mandag 12. september skal opprykket feires, og fredag ettermiddag passerte forhåndssalget 10.000. Det blir fyrverkeri, kake, og kok. Her er en oversikt over ting som skjer før, under og etter kamp.

Annonse:

Planleggingen av mandagens opprykksfeiring mot Grorud er i full gang. Billettsalget har gått unna de siste dagene, og man kan allerede nå sikre seg billett her.

Her er full oversikt over det som skjer før, under og etter kampen: 

Som vanlig åpner Brannbutikken tre timer før kampstart, som blir klokken 15.00. Der blir det minst 10% rabatt på alle varer. Der kan man også levere Brannbrød-posene sine, så blir det stor trekning dagen etter kampen. 

Fanzone åpner 16.00, og der gjelder det å være tidlig ut. Coop, Sparebanken Vest og Bergen Fiber har kjøpt opprykkskake som deles ut gratis, og det blir gratis is, så langt det rekker. Mer om alt som skjer i Fanzone finner du i denne saken.

Klokken 16.00 åpner også Fotballpuben i Frydenbø-tribunen, der det blir DJ som skal jazze opp stemningen. 

Det blir buekorps, som skal spille utenfor Stadion frem mot avspark. 

Mange har kjøpt billett allerede, og over 5000 har partoutkort for årets sesong. Blant alle som enten allerede har partoutkort, eller kjøper billett til opprykksfesten trekkes to vinnere som får to partoutkort til Eliteserien 2023. Det trekkes også ut én vinner som får åtte gratisbilletter til Champions League-kampen på Stadion.

Alle oppfordres til å kle seg i rødt, ta med flagg, skjerf og andre røde effekter, for å farge Stadion rød.

Som vanlig blir det pause-Kahoot der man kan vinne en signert Brann-drakt. 

Bergen Fiber, Coop og SPV har gått sammen og kjøpt inn fyrverkeri. Det vil skytes opp fra bak BOB-tribunen i det kampen blåses av. NB: Det vil bli satt opp en sikkerhetssone utenfor Brannbutikken etter kampslutt, så publikum kan ikke passere der så lenge fyrverkerioppskytingen pågår. 

Kjøp billett allerede nå, og bli med på koket under opprykksfeiringen.

Annonse fra Eliteserien: