Østenstad: – Viktig å avslutte på en god måte

Lørdag 1. juli kl. 16.45 spiller Brann sin siste kamp før sommerpausen borte mot Arna-Bjørnar.

Annonse:

Sist de to lagene møttes vant Arna-Bjørnar 2–1 på Stemmemyren, og det er et revansjelystent Brann-lag som gjester Arna Idrettspark på lørdag.

– Det blir en tøff kamp, og for å vinne den må vi matche Arna-Bjørnar på innsats. Kvalitet offensivt og gjenvinning blir viktig, og hvis vi klarer det så skal vi vinne den kampen, sier Marthine Østenstad.

Det var Østenstad som scorte det eneste målet til Brann forrige gang de to lagene spilte mot hverandre, og på lørdag ser hun frem til en ny mulighet.

– Forhåpentligvis blir det litt dødballer, og jeg håper å bidra i boksen da, sier hun.

22-åringen håper at laget kan avslutte vårsesongen med seier, før de skal ha en lengre sommerpause på grunn av sommerens VM i New Zealand og Australia.

- Vi har hatt en ujevn sesong og det blir derfor viktig å avslutte på en god og skikkelig måte. Det blir veldig viktig for gruppens selvtillit inn i ferien, sier hun.

Ta turen til Arna Idrettspark på lørdag og se siste kamp før sommerpausen, billetter finner du her.

Åpner høstsesongen på Brann Stadion

Etter sommerpausen spiller Brann sin første kamp på Brann Stadion den 26. august kl. 15.00 mot Lyn. Kjøp billetter til den kampen her.

– Det er en helt unik atmosfære på Brann Stadion, og vi elsker å spille der. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med på en skikkelig pangstart på høstsesongen, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: