Orry: - Det er sånne kamper som avgjør

Matchvinneren roser Branns evne til å krige i land seieren i tette kamper.

Annonse:

- Det er sånne seirer som dette som skiller et topplag fra dem som ikke tar medalje. Det handler om å krige marginene på sin side, og det har vi klart i flere kamper nå. Det er en god egenskap, oppsummerer Peter Orry Larsen etter å ha avgjort bortekampen mot Sandefjord.

Selv om det har vært tett og jevnt i mange oppgjør, har altså Brann vunnet de fem siste seriekampene. 

- Vi har fortjent alle de 19 poengene vi har hentet så langt, påpeker han.

Effektiv foran mål

Peter Orry Larsen har scoret to mål på 82 spilleminutter den siste uken. Denne gangen tok det bare fire minutter fra han kom på banen til han sendte den avgjørende ballen i nettet.

Forrige søndag tok det ni minutter før han scoret mot Stabæk. Det var kun de 14 minuttene han spilte mot Ranheim han ikke har rukket å score på i de siste kampene.

Søndag scoret han kampens eneste mål.

- Det kjennes fint etter en kamp der vi ikke kom opp mot vårt aller beste. Målet var å true Sandefjord mer ute på kantene, komme bak dem og legge inn i feltet. Det klarte vi bedre i 2. omgang, og det var sånn scoringen kom også, oppsummerer matchvinneren.

- I dag merket vi litt hvordan det er å være i flyten. Vi er ikke på vårt beste, men likevel klarer vi forholdsvis greit å vinne kampen. Tre poeng på middels dager er ofte kjennetegn med lag som er i flytsonen.

Lang rekke med seirer

Peter Orry Larsen konstaterer at Brann har seks seirer på rad i cup og serie nå: Kristiansund, Sarpsborg 08, Sandviken (NM), Stabæk, Ranheim og Sandefjord.

Nå venter Sotra (NM), Tromsø, Start, Haugesund, Lillestrøm og Rosenborg.

- Vi skal bare fortsette å vinne. Jeg har vært med på veldig gode perioder tidligere i karrieren, men etter hvert har det tatt slutt. Jeg håper og tror vi kommer til å holde lenge i år, sier Larsen.

Neste kamp på Stadion er søndag 6. mai klokken 20.00. Da håper Brann på masse folk og god støtte fra tribunene.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: