Orlov: - Dette var surt

Målscorer Jakob Orlov satt på benken da seieren glapp i sluttminuttene.

Annonse:

Branns svenske spiss tenkte garantert tanken på at han kunne bli matchvinner da kampen gikk mot slutten på stillingen 1-0 til Brann.

Men dommer Trond Ivar Døvle la til fire minutter. Orlov, som ble erstattet med Torgeir Børven mot slutten, måtte til slutt konstatere at tidligere Brann-spiller Simen Wangberg stanget 1-1 i nettet på en dødball.

Nettopp det irriterer Jakob Orlov:

- Vi laget altfor mange frispark utover i 2. omgang. På forhånd snakket vi om å unngå det. De fikk mer trøkk på oss med alle dødballene.

- Veldig bra 1. omgang

Før pause var det bedre:

- Ja, vi gjør en veldig bra 1. omgang. Der skaper vi sjanser, jeg vet ikke nøyaktig hvor mange, men vi kunne faktisk avgjort matchen før pause, mener svensken.

I likhet med lagkameratene syntes han det var tungt å se seieren glippe så sent i kampen:

- Ja, dette var surt. Men vi får glede oss over det som var bra og ta lærdom av feilene vi gjør når vi slipper Tromsø inn i kampen igjen, mener han.

Scoringen var selvsagt også verdifull for en angriper som har flere gode konkurrenter som gjerne vil ha spissplassen.

- Ja, klart det kjennes bra. Jeg fikk en bra pasning i bakgrommet og startet tidlig. Jeg er ikke så rask, så det gjelder å være smart. Jeg så at keeperen kom ut og fikk ballen over ham, smiler målscoreren.

Vanskelig bortebane

Orlov tror uavgjort borte mot Tromsø vil fremstå som er bra resultat når spillerne får fordøyd skuffelsen over måten det skjedde på.

Jeg er ikke så rask, så det gjelder å være smart

— Jakob Orlov

- Jo, sånn blir det selvsagt når vi setter det litt i perspektiv etter hvert. Men vi forsøker å vinne alle kamper vi spiller, og her var vi så nære, oppsummerer han.

Neste mulighet til å ta årets første seier kommer allerede på torsdag når Strømsgodset er motstander på Stadion.

Kjøp billetter eller partoutkort

Annonse fra Eliteserien: