Oppløftende uav​​​​​​​gjort-resultat mot serielederen

Brann var nærmest og hadde kanskje fortjent seieren, men det ble målløst og 0-0 mot Molde på Brann Stadion.

Se sammendraget i videovinduet over.

Bare krysstangen hindret Taijo Teniste og Brann fra en imponerende seier mot gulljagende Molde. Det var bortelaget som kom til kampens første store sjanse etter 10 minutter spilt. Bortelaget beholdt ballen lenge i laget før venstreback Haugen til slutt fikk avsluttet fra god posisjon. Skuddet gikk utrolig nok utenfor.

Det var derimot Brann som fikk den største sjansen i 1. omgang. Gilli slo inn en corner som traff Barmen i feltet. Midtbanespilleren stusset ballen mot mål, og kun flaks reddet Molde. Keeper Linde fikk ballen rett i pannen, før bortelaget til slutt fikk klarert.

Det sto 0-0 til pause etter en ikke altfor underholdende omgang preget av balltrilling og lite fart. Nøyaktig timen spilt var Teniste så nær å bli kampens første målscorer. Etter litt om og men, fikk backen fra Estland tuppet ballen inn mot mål, men nok en gang slapp Molde unna med skrekken da ballen traff krysstangen og ut.

Brann dominerte kampen på dette tidspunktet. Flere farlige avslutninger med påfølgende cornere gjorde at Molde knapt kom over på motsatt banehalvdel. En god Linde i mål reddet blant annet Koomson sitt gode skudd til corner.

Etter en periode hvor Brann hadde fortjent å lede, må plutselig verdens beste keeper i aksjon. Fingertuppene til Opdal reddet brilliant forsøket til innbytter Bolly. Begge lag fikk sine sjanser til å score mot slutten av kampen, men enten gikk skuddene utenfor eller keeper fikk en enkel jobb med å redde. Det ebbet til slutt ut i poengdeling på Brann Stadion.

Brann - Molde 0-0
Eliteserien menn, 24. serierunde. Stadion, 9821 tilskuere. Dommer: Espen Andreas Eskås, Bækkelagets SK.

BRANN (4-3-3): Håkon Opdal (Branns beste spiller kåret av publikum), Taijo Teniste, Christian Eggen Rismark, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Ruben Yttergård Jenssen, Bismar Acosta, Kristoffer Barmen, Gilbert Koomson, Veton Berisha, Gilli Rolantson (Thomas Grøgaard fra 89.).

MOLDE (4-2-3-1): Andreas Linde, Kristoffer Haraldseid, Martin Bjørnbak, Vegard Forren, Kristoffer Haugen, Fredrik Aursnes, Etzaz Hussain, Eirik Hestad, Magnus Wolff Eikrem (Martin Ellingsen fra 72.), Ohi Omoijuanfo (Matis Bolly fra 61.), Leke James.