Oppdatert billettinfo til Barcelona-kampene

Det er en enorm etterspørsel etter billetter til Barcelona-kampene, og her får du oppdatert billettinformasjon!

Annonse:

Hjemmekampen 

Hjemmekampen spilles onsdag 20. mars kl. 21.00 på Åsane Arena.

I morgen, tirsdag 20. februar, vil de som har partoutkort for herrelaget få en e-post om forkjøpsrett. Mellom kl. 10.00 og 13.00 vil de få mulighet til å kjøpe 1 billett pr. partoutkort. Det er begrenset antall billetter i dette forkjøpssalget. Det er 9000 som har partoutkort til herrenes kamper, så det sier seg selv at det er umulig å kunne tilby alle billett.

Kl. 13.00 åpner det åpne salget. Da blir alle de resterende billettene lagt ut for salg, og her må man også være rask dersom man skal få tak i billett. Det er stor etterspørsel og få billetter, og kampen mot Lyon ble solgt ut kort tid etter det åpne salget startet.

Det kan være mulighet for at det kommer flere billetter i salg den 11. mars.

De lagene som har registrert ønske om å få billetter og blir trukket ut, får en e-post i løpet av dagen. Dersom dere ikke hører noe, kan dere dermed prøve på åpent salg. 

Innganger Barca.jpg

Bortekampen 

Bortekampen spilles torsdag 28. mars kl. 18.45 på Estadi Johan Cruyff i Barcelona.

Onsdag 21. februar kl. 12.00 vil de som har meldt seg på dette skjemaet og som har partoutkort i Toppserien få en lenke hvor man kan kjøpe billett. Det er også begrenset antall her, og det er ikke nok billetter til alle som har meldt seg på skjemaet.

NB! Billetten du kjøper her er ikke gyldig i inngangen, men du vil få tilsendt en egen gyldig billett til arenaen senere når vi har mottatt de fra Barcelona.

Vi jobber fremdeles med å få enda flere billetter til bortekampen.

Annonse fra Eliteserien: