Opdal: - Fortsatt gode muligheter

Håkon Opdal er optimistisk før returoppgjøret mot Shamrock Rovers på torsdag.

Annonse:

Brann ledet lenge 2-1 på Brann Stadion, men til slutt måtte Håkon Opdal og resten av laget se seieren ryke. Shamrock Rovers kom tilbake to ganger og sikret seg til slutt et uavgjort-resultat i første kvalifiseringsrunde i Europa League.

Det ble en hektisk kamp på gressmatten mellom to lag som prøvde å overgå hverandre når det kom til løping og kjemping:

- Vi var best i 1. omgang, men etter en time spilt tar de veldig over. Vi må studere hvorfor det skjer og prøve å unngå det i returkampen. Det er også selvfølgelig irriterende at de får corner og scorer på overtid siden vi vet at de er spesielt gode på dødballer.

For å gå videre til neste runde må Brann score minst ett mål på bortebane. Til tross for at det er et tøft utgangspunkt, er Opdal optimistisk med tanke på avansement: 

- Shamrock Rovers er et godt fotballag og da må vi være ekstra godt forberedt. Vi har vist at vi er god på bortebane, så vi skal ta med oss den selvtilliten når vi drar over. Jeg tror vi har gode muligheter for å gå videre sier keeperen til Brann.no. 

37-åringen har allerede planen klar før Brann reiser over til Irland neste uke:

- Unødvendige dødballer er noe vi må prøve å unngå. Vi må også være litt mer tålmodige både defensivt og offensivt, og til slutt må vi komme litt mer rundt deres backlinje. Det mener jeg er veien å gå for å ta de på bortebane, avslutter Opdal med et smil. 

Returkampen mot Shamrock Rovers spilles torsdag 18. juli klokken 21.00 norsk tid. Kampen sendes på TV2 sport 1 og BT.no.

Annonse fra Eliteserien: