Målløst i Skien

Bortekampen mot Odd endte 0-0 og Brann fikk med seg ett viktig poeng hjem til Bergen.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Dommer Tore Hansen blåser i fløyten. Kampen er over. Det ender med poengdeling i Skien. Begge lag hadde sine perioder i kampen. Odd har nok mest grunn til å være misfornøyd.

90 + 2. min: Odd skaffer seg en siste corner. Ruud legger inn mot midten. Acosta header nesten ballen i eget mål, men der står det flere spillere på streken.

90. min: Vidar Ari Jonsson kommer inn for Kasper Skaanes. Det legges til to minutter.

90. min: Odd kommer ned langs høyrekanten. Riski legger inn. Mladenovic header rett utenfor. Stor sjanse!

88. min: Peter Orry Larsen lager frispark i god posisjon for Odd. Trakker Berg på foten. Det er et godt stykke fra mål, men i god innleggsposisjon. Ruud legger inn mot bakerste, men Gilli blokker fint løpet.

85. min: Odd bytter ut Rafik Zekhnini og setter inn Stefan Mladenovic.

83. min: Espen Ruud smeller til fra utenfor sekstenmeteren. Piotr redder godt.

82. min: Acosta blir stemplet av Samuelsen og blir liggende nede, men kommer seg opp  igjen.

77. min: Barmen blit tatt av Occean, men får ingenting av dommer Hansen.

75. min: Riski kommer plutselig alene mot Piotr, som redder mesterlig!

74. min: Riski legger inn. Occean er nære, men Brann gir til corner. Grøgaard legger inn. Brann header unna.

73. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Deyver Vega.

70. min: Occean header over mål på den påfølgende corneren.

69. min: Occean faller i feltet. Hjemmelaget vil ha straffe. Viser seg at Occean snubler i egne bein.

68. min: Nytt skudd fra Oliver Berg. Rett på Piotr som er godt plassert.

66. min: Kristoffer Barmen for seint ute i en takling på Jone Samuelsen. Dommer Tore Hansen nøyer seg med tilsnakk.

62. min: Vito Wormgoor legger inn en solid takling som treffer ballen, som spretter videre i kneet til Occean til utspark for Brann. Protester fra hjemmelaget.

61. min: Torgeir Børven kommer inn for Jakob Orlov.

61. min: Oliver Berg skyter til side for mål.

59. min: Gult kort til Rafik Zekhnini etter at han sparker ballen langt vekk.

57. min: Brann angriper. Nouri prøver å legge inn, men må nøye seg med corner. Den blir det ikke noe farligheter av.

55. min: Corner til Odd. Oldrup Jensen er nære, men header rett utefor på bakre stolpe.

53. min: Samuelsen går over ende i møte med Barmen og får frispark langs venstrekanten. Ruud legger inn. Det blir skummelt, men Brann får ryddet unna.

48. min: Vega må gi til corner for hjemmelaget. Acosta får ryddet unna.

47. min: Jakob Orlov kommer i gunstig posisjon, men avslutningen blir nærmest en pasning i fanget på Rossbach.

46. min: Olivier Occean sparker i gang 2. omgang.

Odd har byttet inn Oliver Berg for Fredrik Nordkvelle i pausen.

PAUSE: Stillingen er 0-0 til pause. Brann har vært solide.

45. min: Brann kontrer. Det ender med et skuddforsøk fra Haugen fra langt hold. Men skuddet går utenfor.

42. min: Acosta header vekk corneren i duell med Occean. Odd beholder ballen. Samuelsen legger inn og Occean header, men ikke hardt eller presist nok.

41. min: Zekhnini legger inn fra venstre. Ruben får klarert til corner for Odd.

38. min:  Kasper Skaanes kommer til innlegg fra høyre, men igjen plukker Rossbach greit.

* Ikke mange sjanser de siste minuttene.

29. min: Vega skyter igjen. Ny corner. Haugen skrur ballen inn mot bakre stolpe. Rossbach er høyt oppe og plukker foran Acosta.

* Brann har tatt kontroll på kampen og har mest ballen nå.

24. min: Vega skyter like over.

23. min: Haugen spiller fri Orlov, som avslutter, men skuddet blir blokkert. Ny corner. Rossbach sliter med å holde og ballen går ut igjen.  Skaanes skaffer Brann en ny corner.

22. min: Corner til Brann. Haugens innlegg går rett i klypene på Rossbach.

17. min: Vega går i offside på pasningen fra Haugen. Kunne blitt noe.

15. min: Risku prøver på en volley, men treffer ryggen til Kristiansen og får corner. Den blir slått over hele feltet til utspark for Piotr.

12. min: Brann prøver på en kontring, men Vegas pasning til Skaanes i bakrom blir litt for lang.

11. min: Vega hindrer innlegg fra Nordkvelle. Corner til Odd. Ruud skrur ballen inn mot første stolpe. Haugen rydder unna.

09. min: Espen Ruud skaffer hjemmelaget en corner. Piotr bokser ballen unna.

* Det tok seks minutter før Piotr Leciejewski var borti ballen.

05. min: Deyver Vega skyter fra langt hold, men utenfor

04. min: Kristoffer Barmen spiller gjennom til Kasper Skaanes, som legger inn bak mål.

03. min: Gilli Rólantsson skyter fra ca. 20 meter. Skuddet er godt plassert i keepers høyre hjørne, men Sondre Rossbach henger godt med og redder godt.

01. min: Kampen er i gang. Amin Nouri stopper Rafik Zekhnini.

Det er straks avspark på Skagerak Arena.

Brann har gjort to endringer fra forrige seriekamp: Deyver Vega erstatter Daniel Braaten mens Kasper Skaanes går inn for Sivert Heltne Nilsen. Begge spillerne som er borte har karantene.

Odd - Brann 0-0

12. serierunde Eliteserien. Skagerak Arena. 7828 tilskuere. Dommer: Tore Hansen, Feda IL.  Gult kort: Rafik Zekhnini, Odd.

Odd (4-3-3): Sondre Rossbach - Espen Ruud, Vegard Amundsen Bergan, Fredrik Oldrup Jensen, Thomas Grøgaard - Fredrik Nordkvelle (Oliver Berg fra 46.), Joakim Våge Nilsen, Jone Samuelsen - Riku Riski, Olivier Occean, Rafik Zekhnini (Stefan Mladenovic fra 85.).

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Kasper Skaanes (Vidar Ari Jónsson fra 90.), Kristoffer Barmen, Fredrik Haugen - Deyver Vega (Peter Orry Larsen fra 73.), Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 61.), Gilli Rólantsson.