Nytt samlingssted for supporterne på Stadion

Fotballpuben har vært stamstedet til Brann-supportere i lang tid. Nå har de også åpnet på Stadion, og ut sesongen holdes den åpen før hver hjemmekamp.

Annonse:

Mange av Brann-supporterne har nok allerede et kjennskap til Paal Davanger som er gründeren bak Fotballpuben i sentrum. Der har han tatt imot fotballglade mennesker helt siden 1991. Nå er målet å lage god stemning på Stadion, både før og i pausen, på alle hjemmekampene.

– Jeg er utrolig ydmyk over å ha fått denne muligheten av Brann og lover å ivareta denne sjansen. Drømmen min er å skape en plass for gode opplevelser og stemning, som har vært et savn fra supporterne. Sammen med Brann tror jeg vi kan få til et veldig bra og unikt opplegg, som bidrar til å ivareta det bergenske og skape en arena med flere syngende supportere.

På grunn av koronapandemien og restriksjoner knyttet til smittevern blir ikke puben full av syngende supportere denne sesongen.

Men siden det er åpnet opp for 600 tilskuere fra og med lørdagens kamp mot Stabæk vil puben på Stadion holde åpent fra to timer før avspark på resten av årets hjemmekamper. 

I puben er det stor plass og flere skjermer.
I puben er det stor plass og flere skjermer.


Den nye puben ligger i hjørnet mellom Frydenbø- og Fjordkraft-tribunen, og kom på plass rett før 2020-sesongen. Enn så lenge har puben kun vært åpen et knippe ganger grunnet korona-pandemien, og tidspunktet for pubåpningen ble ikke helt slik som Davanger hadde sett for seg:

– Det føles litt amputert akkurat nå, men selv om vi ikke har hatt «den store åpningen» enda, er vi sikker på at dette er et tilbud som kommer til å falle godt i smak. Nå ser vi bare frem til en normal hverdag hvor vi kan vise frem puben til alle som kommer på kamp i årene fremover, avslutter Davanger. 

Et nytt samlingssted for supporterne

Leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Therese Andvik Rygg, gleder seg til å kunne ønske supportere velkommen i puben. 

– Det er veldig gledelig at vi har fått puben på plass, og vi gleder oss stort til å kunne ta i mot supporterne våre før hjemmekamper på Stadion. Å finne et nytt samlingssted for supporterne på Stadion var sårt tiltrengt, og vi håper puben vil bli nettopp det. At vi har fått med vår gode samarbeidspartner Fotballpuben på laget var helt avgjørende, og vi er svært takknemlige for samarbeidet, forteller Andvik Rygg til Brann.no. 

Og legger til: 

– De fem siste hjemmekampene spilles også på lørdager, og derfor er det en perfekt anledning til å samle de heldige som får gå på kamp i puben før avspark. 

Puben vil være åpen på alle hjemmekampen resten av sesongen. Så langt har den ved to anledninger vært åpen for de 200 heldige som har fått komme på kamper i år. 

Puben ligger i inngang 11, og vil også benyttes til supportertreff og arrangementer utenom kampdager.

Følg Fotballpuben Stadion på Facebook for informasjon om arrangementer og åpningstider.

Puben holder åpent førstkommende lørdag 24. oktober fra klokken 18.30, to timer før avspark mellom Brann og Stabæk.
 

Annonse fra Eliteserien: