Lag + supportere 2024 Janne H

Nytt billettslipp: Toppkamp og gruppetilbud

16. mai ble utsolgt på sekunder. I dag klokken 12.00 starter salget til toppkampen hjemme mot Molde og midtukekampen mot Kristiansund.

Annonse:

Gledesrusen etter en magisk Stadion-helg med to seire mot Rosenborg har akkurat lagt seg. Men kampene kommer tett, og i løpet av mai skal det spilles tre hjemmekamper til i Eliteserien. 

Den neste er torsdag 16. mai, og den er utsolgt. Men det kommer flere muligheter. Brann har nesten 16.000 i tilskuersnitt så langt i sesongen, så den magiske stemningen med utsolgt Stadion får man hver uke. 

Brann–Molde, søndag 26. mai klokken 19.15

Hovedkamp søndag kveld. Mot Molde, ett av de andre lagene som er forventet å kjempe om medaljer i årets sesong. I skrivende stund ligger Brann ett poeng foran Molde på tabellen. Kampen 26. mai kan bli en skikkelig toppkamp. 

Billettene vil legges her, tirsdag 7. mai klokken 12.00. 

Kjøp billetter her til Molde-kampen her

Brann–Kristiansund, onsdag 29. mai klokken 19.00

Den observante terminliste-entusiast har kanskje fått med seg at Brann møter Kristiansund to ganger på ni dager i mai. Hjemmekampen er serierunde 18, som skulle vært i august. Brann har fått flyttet denne frem, for å få best mulig tilpasning til sommerens Conference League-kvalifisering. 

Kom rett fra jobb eller skole til Stadion denne onsdagen. Utenfor Stadion serveres det pizza fra Pizzabakeren og burgere fra Bien fra to timer før kampstart, så middag kan man ta på vei til kamp. 

Til denne kampen er også alle barnebilletter satt ned i pris, så det blir billigere å ta med hele familien på kamp. Billetter legges her tirsdag 7. mai klokken 12.00.

Kjøp billetter til Kristiansund-kampen her

NB: Har du et lag eller en større vennegjeng som vil gå sammen på kamp? Ta med deg laget eller gruppen din for bare 100kr per person. Legg inn din bestilling i dette skjemaet.

Når du har meldt deg på vil du i løpet av 48 timer motta en reservasjon som du kan løse inn med Vipps eller kort.

Annonse fra Eliteserien: