Nykommerne kan debutere på søndag

Felix Horn Myhre, Mikkel Andersen og Japhet Sery Larsen er alle spilleberettiget fra og med søndag.

Annonse:

1. august åpner sommmervinduet, noe som betyr at Horn Myhre, Andersen og Sery Larsen kan spille i cupkampen mot Fana på søndag. 

– Alle tre kommer til å få spilletid på søndag, avslører trener Eirik Horneland, og fortsetter:

– Jeg gleder meg veldig til å se de i aksjon, og kommer til bruke cupkampen til å bli enda bedre kjent med de som spillere.

Treneren trekker frem den positive energien de nye signeringene har gitt resten av spillergruppen den siste perioden:

– De har bidratt med god energi på feltet, og det er tre gutter som virkelig ønsker å bidra i den situasjonen klubben står i nå.

Horneland trening.jpg
Eirik Horneland på treningsfeltet på fredag.

Fana, som på sin side slo Sotra 2-1 i første kamp, inviterer nå til folkefest på et utsolgt Varden Amfi.

– Fana blir en bra utfordring for oss, men vi må møte opp og være på skal vi komme oss videre fra 2. runde, avslutter Horneland.

Gleder seg ekstra til kamp

Felix Horn Myhre signerte for Brann like før sesongstart, men ble værende i Vålerenga ut kontraktsperioden til og med 31. juni. Horn Myhre har dermed trent en måned sammen med laget uten å få spille kamper. Nå gleder han seg til å endelig spille kamp for Brann. 

– Jeg gleder meg veldig mye til å ta på meg Brann-drakten for første gang og endelig få spille kamp. Nå har jeg trent med laget i en måned, og føler jeg har blitt godt kjent med spillerne og trenerne, sier Horn Myhre til Brann.no.

Kampen mot Fana spilles på Varden Amfi, og har avspark klokken 14.00. BA.no/Direktesport.no sender direkte fra klokken 13.45. 

NB! Her er praktisk info til de som skal på kampen.

Annonse fra Eliteserien: