partner

Nye partnere satser langsiktig med Brann

Novaform og Frøiland Bygg Skade har denne høsten signert losjeavtaler med Brann ut året, og for de to kommende sesongene.

Annonse:
  • Toppbilde fra venstre: Therese Andvik Rygg (kommersiell leder i Brann), Bjørnar Gilje (daglig leder Novaform) og Monica Sandvik (Salgs- og partneransvarlig i Brann).

– Det er utrolig kjekt at både nye og eksisterende samarbeidspartnere velger å forlenge avtalene sine. Det er ingen hemmelighet at 2021 er et krevende år for klubben, men vi jobber langsiktig med våre partnere. Det at vi får en slik annerkjennelse betyr mye. Hver eneste samarbeidspartner som vil være med oss inn i fremtiden er viktig for klubben, sier kommersiell leder i Brann, Therese Andvik Rygg.

Forlenget og utvidet avtalen

Novaform ble en etablert samarbeidspartner inn mot denne sesongen, og hadde faste plasser og synlighet på Brann Stadion. I høst utvidet de avtalen til å omfatte egen VIP-losje, samt å videreføre for 2022 og 2023.

– Brann er flink til å invitere til treffpunkt for samarbeidspartnerne som både er faglig spennende, og gir muligheter for nye og interessante bekjentskaper. Vi har erfart at Brann strekker seg langt for å ta vare på samarbeidspartnere og at de jobber for at Novaform skal lykkes og få merverdi av samarbeid, sier daglig leder i Novaform, Bjørnar Gilje.

Og legger til: 

– Både kunder, ansatte og samarbeidspartnere har satt stor pris på å kunne bli invitert til Brann-kamp. Vi gleder oss veldig til å kunne utvide dette fra og med neste sesong med egen losje. Vi opplever et felles verdigrunnlag med Brann og det er naturlig for oss å tenke langsiktig i vårt samarbeid.

Frøiland Bygg Skade er en helt fersk samarbeidspartner av Brann, som signerte markedsavtale i september. De har også sikret seg egen VIP-losje i 2022.

– Klubben er viktig del av byen, næringslivet og kulturen i Bergen. Det er naturlig å delta på en slik måte at vi synliggjør ovenfor for våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere at vi ønsker å bidra positivt til klubben i den kommende perioden. Så langt synes vi absolutt at samarbeide har levd opp til våre forventninger og ønsker klubben lykke til i de siste kamper denne sesongen, sier Roar Smedsrud som er direktør i Frøiland Bygg Skade.

Ønsker du å finne ut hvilke muligheter din bedrift har sammen med Brann? Les mer her.

Annonse fra Eliteserien: