Ny tremålsseier på Stadion

Brann sikret sesongens andre strake hjemmeseier da Fredrikstad ble slått 3–0 på Stadion lørdag kveld.

Brann tok grep om kampen fra start av, og presset Fredrikstad i store deler av den første omgangen.

Men det skulle nesten bli pause før det første målet kom. Niklas Jensen Wassberg driblet seg inn i feltet, ble lagt i bakken og fikk straffespark. Fra ellevemeteren var Sivert Heltne Nilsen iskald, og sendt Brann i ledelsen. Med det ledet Brann 1–0 til pause.

Etter hvilen var kampen mer jevnspilt, og Fredrikstad var frempå et par ganger, men det resulterte ikke i scoring. Branns andre scoring kom halvveis i omgangen. Brann tråklet seg gjennom Fredrikstad sitt forsvar, og ballen havnet hos Mathias Rasmussen som banket ballen i mål. Hans fjerde scoring for sesongen.

Rasmussen var Branns toppscorer for sesongen i ti minutter. Da kontret Brann og Niklas Castro dro seg inn i feltet og satte inn sin fjerde scoring for sesongen. 3–0 til Brann.

Det ble også resultatet og Brann tok sin andre tremålsseier på hjemmebane på rad.

Neste kamp er borte mot Kongsvinger, torsdag 26. mai. Neste hjemmekamp er mot Mjøndalen mandag 30. mai klokken 18.00, og billetter kjøpes her.

Brann–Fredrikstad 3–0 (1–0)

1–0: Sivert Heltne Nilsen (str. 42.)
2–0: Mathias Rasmussen (67.)
3–0: Niklas Castro (77.)

OBOS-ligaen, runde 7. Brann Stadion. Tilskuere: 8243. Dommer: Harald Røvig Sletner, Rustad Abildsø Sportsklubb. Gult kort: Ruben Kristiansen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe (Felix Horn Myhre fra 85.) - Mathias Rasmussen (Kasper Skaanes fra 90.), Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Bård Finne fra 85.) - Frederik Børsting, Aune Heggebø, Niklas Castro (Ole Didrik Blomberg fra 85.).