Ny seier i sluttspillet

Therese Sessy Åslands skudd etter 69 minutter fremprovoserte et selvmål og kampens eneste mål i bortekampen mot Stabæk. Nå leder Brann sluttspillet når det gjenstår tre runder.

Brann tok tidlig styringen i kampen. Kampens første sjanse kom etter to minutter. Signe Gaupset vant ballen høyt i banen og spilte ballen videre til Rikke Nygard. Avslutningen hennes like utenfor sekstenmeteren gikk rett på Stabæk-keeper Sunniva Skoglund.

Ni minutter var spilt da Cecilie Kvamme kom til innlegg fra høyrekanten. Ballen endte opp hos Maria Brochmann, som sendte ballen i tverrliggeren. Ni minutter senere ble Svava Ros Gudmundsdottir spilt gjennom alene med keeper. Avslutningen hennes snek seg like utenfor stolpen.

Like før pause kom Brann til en ny, stor sjanse. Et innlegg fra Marit Bratberg Lund på venstrekanten traff hodet til Brochmann. En god redning fra Skoglund gjorde at det stod 0-0 til pause, til tross for et stort Brann-overtak.

Etter pause hevet Stabæk seg, og Brann slapp ikke til like mange sjanser som i den første omgangen. Men i det 69. minuttet kom endelig scoringen. Lisa Naalsund spilte Gudmundsdottir gjennom i bakrommet. Hun fikk skutt fra 16 meter, men avslutningen ble reddet av Skoglund. Returen havnet hos Therese Sessy Åsland, som sendte ballen i mål via en Stabæk-spiller. 1-0!

Brann hadde god kontroll de siste minuttene og vant fullt fortjent 1-0 over Stabæk! Nå leder Brann sluttspillet med tre runder igjen. Neste kamp spilles også mot Stabæk, når de kommer på besøk på Stemmemyren om to uker, 16. oktober klokken 16.00. Billetter til den kampen finner du her.