Ny seier for Brann 2 Kvinner

Søndag 07. april kl. 15.00 spilte Brann 2 kvinner sin andre offisielle kamp, og det endte med nok en komfortabel seier for det nyoppstartede Brann-laget.

Kampen ble spilt borte på Follese Tertnes Holding Arena mot Askøy. Fire av Brann-spillerne kommer fra Askøy, og for tre av dem var det et gjensyn med gamleklubben sin.

Det ble en målløs første omgang, som bar preg av at Brann-laget ikke klarte å få ned ballen mot et voksent og godt organisert motstanderlag.

Etter en god pauseprat, skulle det derimot løsne for Brann-jentene i andre halvdel. Etter 65. minutter spilt, sendte Heidi Steinsbø Halbmayr Brann opp i ledelsen. Drøye ti minutter senere, økte Stine Isaksen Solberg på til 2–0.

Det så ut til å bli sluttresultatet, men like før slutt skulle det komme ytterligere to scoringer. Først sørget Maren Johnsen for 3–0 i det 89. minutt, før Halbmayr punkterte kampen like etterpå med sin andre scoring.

Brann 2 vant dermed 4–0 og har vunnet begge sine første kamper i 3. divisjon.

– Første omgang var periodevis grei, der vi har øyeblikk i kampen som er bra og vi får skapt noen sjanser. Vi var litt rufsete bak, men så får vi justert en del i pausen med det der å bli modigere, og tørre å prøve og feile. Da får vi ballen ned mer og vi får spilt av press enklere. Det resulterer i at vi ruller opp en del bra angrep og scorer noen fine mål, sier Brann 2 Kvinners hovedtrener, Mads André Ringvold.

På to kamper har Halbmayr har scoret fire mål.

– Hun er kvikk, og vanskelig å stoppe. Hun har noen veldig gode første touch, og er flink til å få med seg ballen forbi motspillere. Hun er også god på å både sette seg selv og andre opp i gode situasjoner, sier Ringvold.

Neste kamp spilles hjemme mot Bjarg søndag den 14. april på Nymark kunstgress kl. 19.00.

Du kan lese mer om Brann 2 Kvinner her, og her er også en oversikt over alle de kommende kampene.