Ny assistent på plass

Søndag ble Eirik Horneland (45) presentert som ny assistenttrener i Brann.

Annonse:

Brann har ønsket å styrke trenerteamet rundt A-laget og Eirik Horneland har signert en avtale som gjør han til assistenttrener de kommende årene.

Horneland har en spillerkarriere bak seg for Vard og Haugesund, men er mest kjent for tiden sin som hovedtrener for henholdsvis Haugesund og sist Rosenborg. Han var hovedtrener i Rosenborg frem til slutten i juni i år.

– Vi får inn en sterk fotballfaglig mann i trenerteamet. Horneland er faglig dyktig, har veldig god kjennskap til norsk fotball og er i tillegg en veldig flott type. Han kommer inn med mye energi og har styrker som vil utfylle resten av trenerteamet. Han, Kåre og resten av teamet vil komplimentere hverandre godt, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.  

Horneland selv er på feltet for første gang på søndag.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli en del av Brann og Bergen. Kåre og klubben har store ambisjoner og det liker jeg, sier Horneland.

– På hvilken måte skal du bidra i trenerteamet?

– Jeg ønsker å gå inn og vise sterk karakter og jeg trives godt både på treningsfeltet og i garderoben. En viktig del av jobben blir å sette krav og sikre en gjennomføring i treningsarbeidet som gjør at vi kan nå ambisjonene som klubben har.

 Horneland har signert en avtale med Brann som strekker seg ut 2022-sesongen.

Få siste nytt om Brann i SK Brann-appen. 

Annonse fra Obos-ligaen: