Nora Eide Lie forlenger med Brann

Nora Eide Lie (26) har valgt å forlenge kontrakten med Brann til ut 2025.

Annonse:

26-åringen kom til Brann før 2022-sesongen, og har 12 mål på 40 kamper.

– Jeg blir her først og fremst fordi jeg trives. Vi har et veldig bra miljø på laget og jeg ser frem til å fortsette med den samme gjengen. I tillegg er det en klubb som satser, og det er viktig for meg at jeg kan være her og se for meg at jeg kan ta nye steg som fotballspiller i Brann. Jeg tror det blir veldig bra, sier hun. 

Spilletiden i år har vært begrenset på grunn av en ankelskade, som hun i sommer opererte. Etter ferien har midtbanespilleren jobbet hardt for å komme tilbake, i tillegg til å venne seg til en ny hovedtrener og en ny spillestil. 

– Det har vært ekstra mye på en gang, men først og fremst har det vært veldig gøy. Jeg tror de fleste er veldig fornøyd med den nye treneren, og hele laget har fått ny giv, sier hun før hun fortsetter:

– Jeg tror det er en spillestil vi synes er gøy å spille. Vi vil ha mye ball, vinne tilbake så fort vi mister den, og vi vil være et lag som styrer kampen med mye ball. Det er noe jeg tror passer meg som spiller og gjør at jeg kan ta nye steg her, sier hun. 

Lørdag var Eide Lie tilbake på banen i kampen mot Lyn, og hun synes det var en positiv start på høstsesongen. 

– Det er ting som lugger i starten, men etterhvert synes jeg vi får mer kontroll på kampen. Så har vi litt å jobbe med på relasjonsdelen på siste tredjedel. Hadde vi vært mer presis der, så kunne vi nok scoret litt flere mål. Når regnet kom i andre omgang ble det en litt annerledes kamp igjen,  men til syvende og sist så vant vi fortjent, sier hun.

Spennende høst i vente

Allerede tirsdag venter en ny tøff kamp. Da skal det spilles om en plass i semifinalen i cupen, og da må gamleklubben LSK Kvinner beseires på bortebane. Billetter kan du kjøpe her.

– Det blir en tøff kamp. LSK er et bra lag. De kan være veldig direkte og straffe lag med at de har mye fart og trøkk i boks. Vi må først og fremst ha fokus på oss selv. Hvis vi gjør en god jobb og presterer opp mot vårt beste, så tror jeg vi skal dra det i land, sier hun.

Kampene kommer tett fremover. Til helgen skal Brann spille borte mot Åsane, før avreise til Polen og Champions League-kvalifisering på søndag. 

– Det kommer masse artig nå med en gang. Jeg gleder meg veldig mye og håper jeg kan bidra med mest mulig på banen, avslutter hun.

Sportslig leder Aleksander Olsen sier følgende om kontraktsforlengelsen:

– Vi er utrolig glad for at en kontinuitetsbærer som Nora forlenger med Brann. Nora er sentral for oss både på og utenfor banen, og hennes gode humør og ferdigheter er noe vi setter stor pris på.

Annonse fra Eliteserien: