Noah (9) lanserer sin egen Brann-sang

Med låten «Ja Vi Elsker Brann» har Noah laget en hyllest til de yngste supporterne.

Annonse:

Mange husker nok Noah da han som femåring sjarmerte hele Norge med sangen til kjæresten Josefine. Låten ble en hit, og Noah ble raskt en yndling i media og hyppig nedlastet på de digitale musikktjenestene.

Nå er det kjærligheten til Brann, med fokus på Batajonen Ung og de yngste supporterne, som har fått Noah og pappa Stian Leirstein til å komponere.

Fikk spillerne med seg

- Ideen kom til oss i bilen på vei hjem fra Brann-kamp høsten 2017. Noah hadde med seg noen kompiser fra «bandet» i bilen og alle elsket ideen om å kunne gi ut en Brann-sang og fremføre den for supporterne. Det tok likevel tid før det ble en realitet, forteller pappa Stian Leirstein.

- I pausen under en TV-kamp med Liverpool vinteren 2018, ble Noah og jeg plutselig veldig kreative. I løpet av ti minutter hadde vi skrevet både tekst og melodi, og vi diskuterte om sangen kunne være interessant for Brann, forteller Leirstein.

Det var den. I løpet av kort tid hadde Noah vært på Stadion og sunget sangen live for hele klubben, inkludert alle spillerne som korer på slutten av låten!

Skal spille i fanzonen søndag

I slutten av denne uken blir «Ja Vi Elsker Brann» tilgjengelig på Spotify, iTunes og andre digitale musikktjenester.

Så blir det releasekonsert i fanzonen utenfor Stadion klokken 17.00 på søndag, før kampen mellom Brann og Molde.

Noah og pappa Stian er også gjester i ukens Brann-podcast «Gullet ska hem» som kommer på torsdag. Der får du en smakebit av den nye Brann-sangen. Det blir også en mini-lansering med litt fra låten på Branns facebookside senere i uken.

FAKTA

  • Singelen «Ja Vi Elsker Brann» er Noah sin fjerde utgivelse og en oppfølger til «Rødt Kort» fra oktober 2016 som ble vist som en egen episode i barne-TV-serien Klart Eg Kan på NRK Super.

  • Både «Josefine» og “Rødt Kort” tok digitale musikktjenester og media med full storm.

  • Josefine kunne blant annet notere seg for en 7. plass på iTunes sin salgsliste i Norge, 1. plass på barnemusikklisten til iTunes, stor omtale i Bergensavisen, intervjuer og avspilling i NRK Hordaland, NRK Super, TV2 Nyhetene og TV2 God Morgen Norge - samt omtale i svenske og danske aviser.

  • Noah og guttene i bandet The Fives spiller låten i fanzonen utenfor Stadion før kampen mellom Brann og Molde søndag.

Annonse fra Eliteserien: