Ni Brann-spillere er nå på landslagssamling

Det er tid for en ny landslagspause, og hele ni Brann-spillere er tatt ut til samling den neste drøye uken.

Annonse:
  • Toppbilde: Japhet Sery Larsen jubler på Åråsen. Den neste drøye uken er han på landslagssamling med Danmark sitt U21-landslag. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix. 

A-landslag:

Robert Taylor er den eneste Brann-spilleren i en A-landslagstropp også denne gangen. Finland og Taylor skal møte Ukraina og Kasakhstan i gruppespillet i VM-kvaliken.

Finland ligger for øyeblikket på tredje plass i gruppe D. For å klare playoff må de minst opp på andreplass.

U-21:

Ole Martin Kolskogen skal igjen i aksjon for Norges U-21-landslag etter debuten hans på forrige samling. Etter to imponerende seire sist, venter nå Kroatia og Estland i EM-kvalifiseringen. Norge leder for øyeblikket gruppe A, med to seire på to kamper.

Det er også en annen Brann-spiller som skal representere fedrelandet sitt, det er nemlig Japhet Sery Larsen. Sery Larsen er tatt ut til Danmark sin U-21-tropp som har to tøffe kamper foran seg. Danskene møter Skottland og Belgia i EM-kvalifiseringen. Danmark ligger foreløpig på andreplass bak Belgia i gruppe I, og det er også her gode muligheter for avansement.

U-20:

Både Aune Heggebø og David Møller Wolfe er tatt ut til samling med Norges U-20-landslag. U-20 spiller to privatlandskamper og møter Portugal og Polen. Kampen mot Polen spilles for øvrig på Åråsen Stadion, så der har du mulighet til å se både Heggebø og Wolfe i aksjon for Norge. 

U-17: 

Niklas Jensen Wassberg skal også denne gang være med Norges U-17 lag. 17-åringen var med forrige samling da Norge spilte firenasjonersturnering, som de vant. Denne gangen drar U-17 til Marbella for å spille privatlandskamper mot Russland og England. 

I tillegg til Jensen Wassberg, er G16-trener Hassan El Fakiri og toppspillerutvikler Helge Haugen, med i støtteapparatet til G17-landslaget. 

U-16: 

Brann er også representert på U-16-landslaget, her ved Markus Haaland, Jonas Tviberg Torsvik og Jakob Tveit. Akademi-guttene skal alle på sin andre landslagssamling i oktober. U-16 skal spille EM-kvalifiseringsrunde i Belgia, der de møter Aserbajdsjan, Luxembourg og Belgia. 

U-15:

Norge U-15 spilte i slutten av september to kamper mot Sverige. Der var Branns Yabets Yaliso Yaya med i troppen. Unggutten spilte de siste 25 minuttene av første kamp og spilte fra start i den andre kampen.

Annonse fra Eliteserien: