Natlandsmyr sin siste Brann-sesong

Årets sesong blir den siste med Gorm Natlandsmyr i rollen som mediesjef på Stadion.

Annonse:

Etter drøyt tolv år i jobben har han informert daglig leder Vibeke Johannesen og sine kolleger på Stadion om at tiden er inne for å søke nye utfordringer. Slik begrunner han valget:

- Å jobbe i Brann er som å være i en tilstand. Det er en positiv tilstand, må jeg bemerke, men den krever deg fullt og helt 24/7. De siste månedene har jeg kjent at lysten til å forsøke noe annet er blitt sterkere, og når man kjenner det slik blir det riktig å gi seg, føler jeg.

Natlandsmyr har ikke staket ut en endelig kurs for hva yrkesfremtiden bringer:

- Jeg sjekker ut mulighetene både innenfor fotball/idrett, i kommunikasjonsbransjen og innenfor media som var mitt første arbeidsområde i yrkeslivet. Så har jeg noen ideer/prosjekter som jeg har bestemt meg for å bruke tid på. Jeg skal uansett jobbe i Brann frem til sommerferien, påpeker han.

I Brann har Gorm vært en del av ledergruppen i mange år. Han har hatt ansvar for klubbens mediehåndtering, vært redaktør for alle klubbens egeneide kanaler, drevet rettighetssalg og kommunikasjonsarbeid, for å nevne noe.

Bygget opp egne kanaler

Daglig leder Vibeke Johannesen sier det er gjort mye godt arbeid gjennom alle disse årene:

-  Da Gorm kom hit i 2007 tok han klubben inn i den digitale tidsalderen gjennom etablering og utvikling av webløsninger, nyhetsbrev, mobiltjenester, sosiale medier og storskjermproduksjoner. Dette ga nye inntektsområder og bidro til å selge billetter og supportereffekter, og det skapte økt interesse for klubben. Han har også solgt TV- og radiorettigheter på et nivå ingen andre i Brann kan vise til.

- Som medlem av ledergruppen har han vært en godt likt kollega som har gitt mye av seg selv til det beste for Brann, takker Johannesen.

Gorm Natlandsmyr har en fortid i BA som sportsredaktør og har også vært kommunikasjonsrådgiver i Nor PR. Han har vært en kort periode i ukeblad og brukte studietiden som sportsreporter i lokalradio i Bergen. På Brann Stadion har han hatt en sentral arrangementsrolle på rundt 200 kamper.

Johannesen forteller at Brann nå skal starte arbeide med å erstatte Natlandsmyr:

- Gorm har sagt seg villig til å bistå oss i prosessen med å få en erstatter inn i rollen. Det er mange og spennende oppgaver som skal løses i årene som kommer og vi tror det blir en attraktiv jobb, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: