Nærmer seg et serielag

Lars Arne Nilsen varsler færre bytter i kampene nå som serien nærmer seg.

Annonse:

Før tirsdagens treningskamp i Marbella mot ungarske Puskas Akademia antyder Brann-treneren at han begynner å se konturene av en startellever til seriestart. Men også i denne kampen er planen å gi ganske mange spillere sjansen, men kanskje ikke ved å bytte mer enn halve laget i pausen slik som i de to foregående treningskampene.

- Vi nærmer oss et lag til første seriekamp, men litt prøving og feiling blir det nok fortsatt. Vi stiller et sterkt lag mot Puskas, men vi vil trolig bytte fem-seks mann utover i kampen, tipper jeg.

Han innrømmer at kampen om plassene er intens:

- Det er ganske jevnt på noen plasser, så det blir viktig å vise seg frem i kampene her i Spania. Vi ser noen relasjoner som fungerer godt allerede, og så har vi noen andre som må prøves ut, påpeker Lars Arne Nilsen.

Usikker på motstanderen

Nilsen er usikker på hva slags motstand som møter laget hans tirsdag ettermiddag. Han vet bare at ungarerne spiller i den øverste hjemlige serien og antar at de er et spillende lag.

- Vi regner med at det blir bra motstand, men vi kjenner ikke laget og vet lite om hva de er gode på. Fokuset ligger på vårt eget spill og de tingene vi har trent på i det siste, mener Brann-treneren.

Saken fortsetter under bildet fra dagens trening:

BRA FORHOLD: Brann har trent under gode forhold i Marbella de siste dagene.

Brann reiste til Marbella uten Daniel Braaten (sykdom i familien), Halldor Stenevik (på G18-landslaget) og Ruben Kristiansen (skal bli far), men har så godt som alle andre tilgjengelige.

- Amer (Ordagic) sliter litt, men er nok snart tilbake. Ellers ser det bra ut. Leiren så langt har vært veldig bra, og alt er egentlig fryd og gammen.

- Så får vi se etter kampen, kanskje vi tenker annerledes da, påpeker treneren.

Ny bane for kampen

Tirsdagens kamp mot ungarske Puskas Akademia FC spilles på treninganlegget Dama de Noche utenfor Marbella. Dette er det samme anlegget som Brann har trent på de to første dagene under oppholdet.

Brann.no får opplyst fra arrangørhold at publikum kan se kampen, selv om fasilitetene ikke er spesielt gode.

Supportere hjemme i Norge kan følge kampen på ba.no (krever abonnement). Det er avspark klokken 16.30.

NB! Merk at spillested er endret i forhold til tidligere oppgitt bane.

Seriestarten i Eliteserien er 10. mars.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: