Nå starter salget til 16. mai-kampen

Brann møter Stabæk på fotballens festdag. Onsdag 3. mai klokken 12.00 åpner billettsalget.

Annonse:
  • Oppdatert onsdag 3. mai kl. 14.30: Alle ordinære billetter er utsolgt. Vi legger ut ståplassene på Fjordkraft-tribunen i løpet av torsdag 4. mai - mer info kommer. Ubetalte reservasjoner vil også bli fristilt fortløpende! 
  • Oppdatert onsdag 3. mai kl. 13.00: Det var flere tusen som forsøkte å skaffe seg billett kl. 12. Hele billettsystemet vårt gikk ned for telling. Vi får heller ikke lagt inn bestilinger så det hjelper dessverre ikke å kontakte oss akkurat nå. Vi kommer tilbake med mer info senere.

 

Vi gleder oss til et fullsatt Stadion når Stabæk kommer på besøk 16. mai klokken 18.00.

Billettsalget åpner klokken 12.00 og man kjøper billetter her. 

Skal man på Stadion, og er flere som ønsker å sitte sammen bør man kjenne sin besøkelsestid og være tidlig ute. Denne kampen kommer til å bli utsolgt.  

Brann skal spille én hjemmekamp til før fotballens nasjonaldag, og det er mot Sandefjord mandag 8. mai klokken 19.00. Husk også å kjøp billett til den kampen mens du er i gang.

For å være sikret plass til alle hjemmekamper på Stadion gjennom sesongen kan du kjøpe partoutkort.

Og så er det verdt å nevne at allerede i kveld, onsdag 3. mai klokken 18.00, spiller Brann borte mot Rosenborg på Lerkendal. Kampen sendes på TV 2 Play (krever abonnement). Bortebilletter på Lerkendal kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: