Høstjakten starter nå!

Det gjenstår seks kamper av sesongen, fire av dem på Stadion. Brann har fortsatt alt å spille for.

På førstkommende søndag 7. oktober skal Stadion igjen bade i flomlys. Nystemten skal runge og vi skal kjempe for svært viktige og avgjørende poeng.

Lillestrøm skal få kjenne på kroppen at det gjør vondt å møte Brann på hjemmebane. På banen, og ikke minst med trøkket fra verdens beste supportere fra tribunen. 

8000 solgte billetter

På tirsdag formiddag 2. oktober var det solgt rett i underkant av 8000 billetter. Takk til alle som er med og støtter laget. 

Men vi har fremdeles god plass til flere. Ta turen ut i høstmørket og kickstart høstferien på Stadion. Har du allerede sikret deg billett, send gjerne en oppfordring videre. Dersom alle får invitert med seg en ekstra supporter fyller vi Stadion sammen.

Gavedryss til billettkjøperne 

Kjøp billett til kampen  og bli med i trekningen av fine premier. Har du partoutkort er du også med i trekningen:

  • Fire billetter til Akvariet
  • Signert FIFA 19-spill til PS4
  • To sett med jubileumsdrakt og shorts 
  • Fire gavekort på 500,- som kan benyttes til kjøp av billetter og partoutkort
  • Vi trekker ut fem vinnere som får muligheten til å skyte på blink i pausen og sjansen til å vinne gavekort på billetter pålydene 500,-

Kjøp billett 

FIFA19 Lounge

Vil du prøve nye FIFA19 på kampdag så har du nå sjansen til å kjøpe billett til våre FIFA19 Lounge på BOB-tribunen. Merk at det kun er 80 plasser tilgjengelig og det er fem PS4 konsoller.

Dørene åpner én time før kampstart og rommet kan benyttes helt til kampslutt.

Billettene koster 300,- for voksne og 150,- for barn. Plassering BOB B: Rad 19-15, sete 1-16 (Helt til høyre i setekartet).

Annonse fra Eliteserien: