Brann - Sarpsborg 08 2018 Vito Wormgoor Tilskuere

Nå skal vi kåre den beste i august

Hvem var Branns beste spiller i august? Stem og vinn FIFA 18-spill!

Annonse:

Vinneren blir den som får flest stemmer innen søndag 2. september klokken 18.00, altså frem til Branns første kamp i september skal spilles. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

Her er resultatene i august:

6/8: Brann - Start 4-1
12/8: Molde - Brann 5-1
19/8: Brann - Sarpsborg 08 2-0
26/8: Vålerenga - Brann 2-0

Det ble altså to overbevisende hjemmeseirer og to sure bortetap på de fire kampene som ble spilt i august. Basert på spillernes innsats og prestasjoner i de disse kampene har vi plukket ut tre kandidater som har utmerket seg mer positivt enn andre. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller sammen med Lerøy.

Kandidatene er:

Steffen Lie Skålevik

Startet måneden mot gamleklubben Start. Der ble det ingen scoring der, men det ble ett mål borte mot Molde og ett til hjemme mot Sarpsborg 08. Det er spesielt spillet, innsatsen, scoringen og jubelscenene mot Sarpsborg 08 som gjør at vi la merke til Lie Skålevik denne måneden.

Vito Wormgoor

Nær scoring mot Start, men det løsnet først mot Sarpsborg 08 med både scoring og målgivende. I den kampen var han svært delaktig både fremover og bakover på banen. Slet mot Molde, men det gjorde alle lagkameratene også. En av lagets beste borte mot Vålerenga, tross nytt tap.

Fredrik Haugen

Trolig den minst dårlige da Brann fikk bank av Molde. Ingen stor dag mot Vålerenga, men veldig god i de to hjemmeseirene mot Sarpsborg 08 og Start. Vant for eksempel duellen mot Kristoffer Zachariassen da Sarpsborg 08 ble grundig slått. Spesielt viktig med de gode dødballene.

Avstemmingen pågår frem til søndag klokken 18.00. Det betyr frem til avspark i Brann - Ranheim. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Blant alle som stemmer trekker vi ut en vinner som får et FIFA 18-spill som er signert av alle Brann-spillerne.

Stem her

Oppdatert:

Vito Wormgoor stakk av med tittelen som Branns beste spiller i august. Kapteinen fikk hele 52.07% av stemmene. 

Vi gratulerer!

Annonse fra Eliteserien: