Nå kommer andredrakten

Fra onsdag kan du sikre deg den knalltøffe andredrakten før helgens bortekamp mot Haugesund.

Annonse:

Nå er endelig andredrakten i sort og rosa rett rundt hjørnet. Drakten kommer i salg onsdag 12. juni klokken 12.00 hos Torshov sport på web og butikk og i Brannbutikken på Stadion. Den finnes i et begrenset opplag som blir fordelt på utsalgsstedene, og kan ikke reserveres eller holdes av. 

Spent på mottakelsen

 «Vill», «tøff», og «stilig» var noen av kommentarene som florerte i sosiale medier da andredrakten ble presentert tidligere i år. Branns A-lag har allerede spilt i den utradisjonelle drakten i bortekampen mot Tromsø og i cupen.

Etter at drakten ble noe forsinket vurderers det løpende om antallet skal utvides. I første omgang er det et begrenset opplag som er bestilt i ulike størrelser til barn og voksne som kommer i salg. Over 1500 har allerede vist sin interesse og fått informasjon om når drakten kommer først, noe som vitner om en enorm interesse. Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, er likevel spent på mottakelsen:

- Drakten er noe forsinket, men med den store positive interessen som kom da vi først viste bilder av andredrakten så antar vi at det blir stor etterspørsel. Vi har allerede fått masse henvendelser fra ivrige Brann-supportere som gleder seg veldig til å få tak i sitt eget eksemplar.

Eksemplarene blir fordelt og kan kjøpes hos Torshov Sport på web og i butikk i tillegg til Brannbutikken. Merk at det ikke vil være mulig å personalisere drakten med navn og nummer på ryggen foreløpig. 

Andredrakten blir også å se i 2020


Først ble det bestemt at Branns A-lag kun skulle spille med drakten i 2019-sesongen:

- Da vi først viste drakten fortalte vi at den bare skulle benyttes i 2019-sesongen og komme i et eksklusivt opplag. Når den nå ble forsinket ut til supporterne våre har vi valgt å spille i drakten til neste år også, avslutter Schutz.

Vil du få Brann-nyheter først? Meld deg på vårt nyhetsbrev under.

 

Annonse fra Eliteserien: