Nå kan du gi noen andre muligheten til å gå på Stadion når du ikke kan selv

Er du blant de 10.000 som har partoutkort på Stadion i år? Men så er det noen kamper det ikke passer å gå? Nå kan du trygt gi plassen din til noen andre, slik at Stadion fylles til hver kamp.

Annonse:

Til Eliteserie-sesongen 2024 har Brann solgt rett over 10.000 partoutkort. Det betyr at det vil bli knapphet på billetter for dem som ikke har partoutkort til enkelte kamper. 

Med partoutkort har man fast plass til alle de 15 kampene i Eliteserien, men gjennom året er det bursdager, ferier og konfirmasjoner som gjerne gjør at man går glipp av en kamp. Om man ikke har ordnet det selv, har setet da stått tomt. 

Men nå kan man endre det. Til den kommende kampen mot Rosenborg lørdag 4. mai, der det allerede er utsolgt for ordinære sitteplasser, kan man frigi sitt sete til enkeltkamper. Det betyr at man huker av på at man ikke kan gå på kampen, og ikke finner noen som vil overta plassen din, kan andre få glede av den. 

Det er tre store fordeler med det. Man slipper at seter står tomme på utsolgte kamper, noen andre får muligheten til å gå på kamp og man gir en ekstra støtte til Brann. Frigitte billetter vil Brann gi videre til noen som vanligvis ikke har anledning til å gå på kamp, eller så blir de lagt ut for åpent salg på nytt. Noen kjenner sikkert til ordningen fra engelske klubber der man f.eks kan selge billettene via klubben. Så langt er ikke vi kommet helt enda, så det er ikke mulig for oss å betale noe tilbake.

Vi håper at du benytter denne muligheten til å få enda flere på Stadion!

Blir du forhindret i å bruke setet ditt mot Rosenborg, og ikke har andre som bruker den, frigi din plass her.

Annonse fra Eliteserien: