Nå har alle spissene scoret

Med Torgeir Børvens putting mot Las Palmas har tre Brann-spisser kommet på scoringslisten på to kamper.

Annonse:

I 4-2-seieren over Nest-Sotra for noen uker siden fikk Børvens spissrivaler Steffen Lie Skålevik og Jakob Orlov notert en scoring hver i protokollen. Onsdag var det Børven sin tur.

Han scoret kampens eneste mål fra kort hold helt på slutten av 1. omgang.

Det merker trener Lars Arne Nilsen seg:

- Alle de tre spissene har scoret nå. Det er gledelig, konstaterer han.

Spisser som scorer relativt få mål har nemlig vært et tema Brann-treneren stadig må svare for. Med Børven i godt slag har han i hvert fall mange alternativer å velge mellom.

Håper på uttelling i år

For Torgeir Børvens del ble det lite spilletid og ingen scoringer under leieoppholdet i fjor høst. Nå han han skrevet treårskontrakt og uttrykt et veldig sterkt ønske om å lykkes i Brann.

Han velger likevel å være nøktern etter seiersmålet mot Las Palmas B:

- Jeg sier ikke nei takk til å score et mål selv om det er treningskamp. Men det teller ikke like mye, selvsagt, påpeker han overfor Brann.no.

Men ambisjonen er der. Han bøttet inn mål for Odd og Vålerenga og vet hva han er god for:

- Det gir en god følelse å score, både på treninger og i treningskamper. Man får selvtillit når man vet at man kan sette sjansene som kommer, innrømmer han.

- Tror du forventningene til deg øker nå?

- Nei, folk husker sikkert høsten i fjor fortsatt, og den dårlige hoften min. Det er nok begrenset med forventninger til meg fortsatt, ler han.

- Men jeg er selvsagt veldig motivert for å vise hva jeg kan, legger 25-åringen til. Derfor påpekte han også at han hadde noe ugjort i klubben da han valgte å skrive en lengre kontrakt sist uke.

En OK gjennomkjøring

Kampen mot Las Palmas B var verken fantastisk eller svak. Den var en grei gjennomkjøring. Dessuten: Brann vant, og det er noe å ta med seg. Det er Torgeir Børven enig i:

- Kampen var OK. Vi fikk noen gode brudd der vi forsøkte å lykkes foran mål. Det ble bare det ene målet, men alt i alt en helt grei kamp, avslutter matchvinneren.

SCORET SIST: Både Jakob Orlov og Steffen Lie Skålevik scoret i forrige kamp. Mot Las Palmas ble det ingen mål.
SCORET SIST: Både Jakob Orlov og Steffen Lie Skålevik scoret i forrige kamp. Mot Las Palmas ble det ingen mål.

Neste kamp på leiren på Gran Canaria er mot Sogndal 13. februar klokken 11.30 lokal tid.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: