Møtt med jubel under oppvarmingen

Ruben Yttergård Jenssen fikk en svært god mottakelse på Stadion.

Annonse:

Nysigneringen fikk sine første minutter for Brann et stykke ut i 2. omgang. Men det var ikke bare debuten og seieren som gledet tromsøværingen. Også Brann-publikumet gjorde at Yttergård Jenssen fikk en god opplevelse i sin første Brann-kamp.

- Det var artig! Det å få høre Nystemten og stemningen som steg da Bamba og jeg ble sendt i oppvarming gjorde et solid inntrykk, forteller 30-åringen.

Ruben, som er en av fire spillere som ble signert før overgangsvinduet stengte nå i sommer, synes det har kommet en ny positivitet rundt Brann med de nye spillerne.

- Vi føler selvfølgelig på presset for å levere, det er spesielt til stede i en by som Bergen. Da var det desto viktigere at vi vant, konkluderer han med.

Trengte en opptur 

Etter tapet i Molde opplevde Yttergård Jenssen at alle i klubben trengte en opptur:

- Det var viktig å omstille seg etter den kampen. Vi hadde en god uke på trening, og med nye spillere har det kommet litt mer selvtillit inn i laget, tror han.

Yttergård Jensen kom inn med cirka 20 minutter igjen å spille, noe han var greit fornøyd med:

- Jeg forventet ikke å spille fra start. Det var deilig å komme i gang sammen med laget, og jeg synes det ble løst på en strålende måte, oppsummerer han.

Ruben har håp om at Brann skal klare å holde seg på toppen av tabellen.

- Vi får en utrolig viktig trepoenger i dag, og jeg håper vi tar mange flere utover høsten. Jeg er ikke noe bekymret for de kommende kampene. Vi er en gjeng med erfarne spillere og vi har god stemning i garderoben.

- Fremover kommer selvfølgelig Rosenborg til å ta mye poeng, men vi holder oss foran dem ved å ta like mange, sier Yttergård Jensen med glimt i øyet.

Annonse fra Eliteserien: