Møter Shamrock Rovers i Europa League

Brann skal til Irland når kvalifiseringen til Europa League starter.

Annonse:

Under tirsdagens Europa League-trekning i Nyon ble første runde trukket og det ble klart at Brann møter Shamrock Rovers fra Irland hjemme 11. juli, og spiller returoppgjøret i Dublin 18. juli uken etter.

NB! Om Brann spiller hjemme eller borte blir først bekreftet senere i kveld. Dette er fordi kampene kan potensielt bli snudd dersom det er flere kamper som blir spilt innenfor samme område. Selv om det sjeldent skjer forandringer fra den offisielle trekningen anbefales det derfor å utsette reise-bestillingen til det er bekreftet.

Til stede under trekningen var daglig leder Vibeke Johannesen og sportssjef Rune Soltvedt:

- Det kommer garantert til å bli to tøffe kamper mot Shamrock Rovers. Det er et godt lag med lang erfaring i Europa League. I tillegg er de midt i sesong. Tiden fremover skal vi bruke til å kartlegge de for å få et best mulig utgangspunkt før kampene, forteller Soltved. 

Hvem vi potensielt kan møte i 2. runde blir trukket allerede onsdag 19. juni klokken 14.00. Da er vi useedet noe som betyr tøffere motstand. 

- Alt er mulig i Europa League. Vi har en god og bred tropp, men vi må opp på et veldig høyt nivå. Uansett hvem vi møter skal vi gi de tøff motstandavslutter en optimistisk Soltvedt til Brann.no.

Dette vet vi om motstanderen

Shamrock Rovers FC ble stiftet i 1901 og ligger i Dublin i Irland. Shamrock Rovers er midt i sesong og ligger på en foreløpig 2. plass med 5 poeng opp til Dundalk i den øverste ligaen i Irland. De kom på en 3. plass i 2018, samme som Brann.  

Brann har tidligere spilt mot laget i en treningskamp, da endte kampen 3-2 til Shamrock Rovers. De møtte også Odd i Europa League-sammenheng samme året. Odd slo de 2-1 hjemme, og 0-2 i returoppgjøret.

Vi legger ut billettinformasjon straks det er klart. 

Ikke glem neste hjemmekamp mot Lillestrøm søndag klokken 20.00. Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: