Møter seriemesteren på fredag

Enda en endring er gjort i Brann sine treningskamper før kommende sesong. Allerede fredag kommer regjerende seriemester Bodø/Glimt til Vestlandshallen.

Annonse:

Kampen har avspark klokken 11.30 og sendes direkte på bt.no. Kampen spilles under treningskampprotokollen, som betyr følgende:

Publikum: Det er ikke tillatt med publikum på kampen, og Vestlandshallen vil være stengt. Bt.no sender selve kampen, med oppbygging og intervjuer i etterkant.

Media: Det er sterkt begrenset hvor mange fra media som får slippe inn i Vestlandshallen. Rettighetshaver får de fleste plassene for å få i stand en direkteoverføring av kampen. Dermed er det bare plass til to fra øvrig media. De som ønsker plass må sende e-post til medieansvarlig Thomas Brakstad på [email protected] innen klokken 16.00 torsdag for å søke om plass. Alle som søker om akkreditering vil få tilbakemelding i løpet av torsdag kveld. Media må bruke munnbind så lenge man er i nærheten av spillere/støtteapparat, og holde to meters avstand under intervjuer. Det jobbes med å legge til rette for korte intervjuer utenfor Vestlandshallen for media som ikke får tilgang til hallen. 

Kampen mot Bodø/Glimt kom i stand i hu og hast onsdag ettermiddag, og erstatter kampen mot Øygarden som skulle blitt spilt neste torsdag. Lagene i Eliteserien får spille maksimalt fem kamper i sesongoppkjøringen.

Branns øvrige kamper i sesongoppkjøringen blir slik:

Lørdag 6. mars: Viking FK i Stavanger. Kl. 16.00.

Fredag 12. mars: Kristiansund BK på Varden Amfi. Kl. 16.00.

Lørdag 20. mars: Sogndal på Fosshaugane Campus. Kl. 15.00.

Søndag 28. mars: Åsane borte. Kl. 16.00. (info om kamparena kommer senere).  

Søndag 5. april: Seriestart, her finner du partoutkort for 2021-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: