Møter gamleklubben for første gang i en obligatorisk kamp

Brann-keeper Mathias Dyngeland slo gjennom som toppspiller i Sogndal. Lørdag skal han spille mot dem i en obligatorisk kamp for første gang.

Annonse:

Toppbilde: Mathias Dyngeland er ute og bokser vekk ballen, i treningskampen mellom Sogndal og Brann i mars. Foto: Rune Sjøberg/Sogndal Fotball.

– Det er den klubben jeg har tilbragt mest tid i som seniorspiller, og Sogndal står meg nært. Jeg gleder meg til lørdag, men når kampen blåses i gang glemmer man litt hvem som står på den andre siden. Da handler alt om å ta tre poeng, sier Dyngeland.  

Dyngeland var i Sogndal i syv sesonger, og spilte over 150 kamper for klubben i Eliteserien og OBOS-ligaen. Han har vært på Stadion flere ganger, men da på motstanderlaget. Mot Åsane fikk han sin første opplevelse av å ha hjemmepublikummet i ryggen, og han håper på bra trøkk på tribunen mot Sogndal også.


NB: Grunnet tekniske problemer med lyden forsvant store deler av intervjuet. Men i korte trekk er Dyngeland imponert over Brann-fansen, håper på bra trøkk mot Sogndal, syns det var deilig å slå Skeid på overtid og går all in for tre poeng på lørdag. 

Man kan ta Staddabussen direkte til Stadion fra Kleppestø, Os, Straume og Åsane, for bare 15kr t/r.

Billetter til lørdagens kamp mellom Brann og Sogndal kjøpes her

Annonse fra Obos-ligaen: